Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Ами това ми е въпроса.

Имаме стари и работещи и искаме да ги подарим,но са ръждясали тук-там и ми се иска да ги поосвежим първо.
Като бях тийн им лепнах бяла боя/блажна/ :shock: и е ясно,че трябва да я махна първо,но какво следва след това?

Или няма начин изобщо?

Предварително ви благодаря за отговорите!
doc_bg - напреднал
Най-лесно е със спрей, след подготовка на основата.
sspoko - специалист
Защо не пробваш с фолио с малко фантазия може да направиш нещо наистина свежо не е скъпо а и лесно можеш после да го промениш като ти омръзне.
Spokoiniq - майстор
Ръждата със шкурка 150 до чист метал, ако има гадни бабуни или преходни наслоявания на друга боя с 180 или по-ситна да се изравнят, където е лъснал метал леко с грунд да запечата и после сапунената вода и фолиото-и си ти !Може да ти се отще да ги подаряваш;)
Сърдечно благодаря на всички ви за бързите отговори и отзивчивостта!

Значи има начин,остава да запретна ръкави :roll:
Когато става въпрос за автоматична пералня е важно да се спре ръждата, тъй като ламарините изпълняват ролята и на носеща конструкция за барабана, а там има натоварвания, които не са за подценяване. Последователното прилагане на преобразувател на ръжда, грунд и блажна боя има добър ефект.

Тема "С какво и как се боядисват хладилник и пералня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: