Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
rockwall - майстор
SHL - някой край теб не си ли е чупил я крак, а ръка дотогава ???

:lol: :lol: :lol:
SHL - специалист
rockwall написа:
SHL - някой край теб не си ли е чупил я крак, а ръка дотогава ???

:lol: :lol: :lol:
Имаше трима, четирима си спомням... :)
$64EN - специалист
браво браво много добра работа си свършил . продължавай в същият дух :2thumbs: :klatsch:
W123 - специалист
Свърши ти лабавия живот бате да знаеш.Преди години с мойта хубавица бяхме още млади гаджета и ей така като теб и аз направих ремонт на апартамента в техните само че не само хола а на целия.Да ти кажа ли какво стана после?!Веднага ми бяха купени едни домашни чехлички и ми излезе звучното и стряскащо за мен прозвище-малкия зет :-D И така ден след ден вече сме заедно осма година.
Няма отърване братко...Момата и да иска да те смени техните ще наложат вето на тази нейна идея.Такива будали като нас не са за испускане :lol:
Иначе много добре се е получило.Браво!!!
Spaidy - специалист
W123 написа:
Свърши ти лабавия живот бате да знаеш.Преди години с мойта хубавица бяхме още млади гаджета и ей така като теб и аз направих ремонт на апартамента в техните само че не само хола а на целия.Да ти кажа ли какво стана после?!Веднага ми бяха купени едни домашни чехлички и ми излезе звучното и стряскащо за мен прозвище-малкия зет :-D И така ден след ден вече сме заедно осма година.
Няма отърване братко...Момата и да иска да те смени техните ще наложат вето на тази нейна идея.Такива будали като нас не са за испускане :lol:
Иначе много добре се е получило.Браво!!!
хахаха стига бре... аз съм вече година и половина с мойто гадже ама от отдавна се разбирам с тяхните и имам чехли в тях :lol: абе живи здрави как ни завърти живота така, не искам да си правя планове от сорта 100 % няма да се ожена за нея или пък само да завърша и се жена. :lol: Иначе на мен не ми викат малкия зет, а котето. :lol: Млад и амбициозен съм и пред мене е целия свят... зависи само по кой път ще хвана.

Иначе благодаря на всички до тук за похвалите Ви, честно да си кажа очаквах малко критики, но щом ви харесва - радвам се. Само да намеря нещо на частно да си бачкам и ще показвам още снимки... и последно да кажа идеята и за гипсокартона и за L - четата беше моя авторска, не че никога друг път не съм виждал примерно това с скритото осветление, но просто аз дадох идеята да е така и хорицата се съгласиха.
rendo - специалист
Супер батка .... До тука хубаво те похвалиха само едно не ти казаха :lol:

Като ходиш у гаджето като се сабуваш в коридора слагай обувките по посока на вратата .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Успех
Spaidy - специалист
rendo написа:
Супер батка .... До тука хубаво те похвалиха само едно не ти казаха :lol:

Като ходиш у гаджето като се сабуваш в коридора слагай обувките по посока на вратата .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Успех
Ще го имам в предвит занапред. :lol:
8180 - майстор
Spaidy написа:
Млад и амбициозен съм и пред мене е целия свят... зависи само по кой път ще хвана.
Кефиш ме, приятелю.
Тези двете в "черно" не са постоянни величини и имат гадния навик да намаляват.
Важното е, че при теб са с ПОКРИТИЕ (което също е променлива величина, но за твоята възраст ни изглежда достатъчно)!!!!
Тава дава УВЕРЕНОСТ, а тя от своя страна позоволява ТИ ДА ИЗБИРАШ "кой път ще хванеш".
Това е голяма "сила", но си го знай за себе си, не парадирай с това за да не ти пречат по пътя. Тук има много добри специалисти и сигурно биха ти намерили дребни косури (критики). Допускам, никой не го направи заради горното. Ти "не лягай" на това и се старай да бъдеш възможно "най-перфектен" в каквото се захванеш.
Вярно, че повечето тук сме хора дето с двете си ръце си изкарваме хляба, но ако искаш, запомни тази дискусия, дори сега да не я усещаш в тази светлина. Доста по-дърт съм, но мисля, че ще ти е полезно.
Успех във всичките ти бъдещи начинания. :!:
Spaidy - специалист
Благодаря ти за съвета колега. Ще се вслушам за някой неща повярвай ми.
Wishmaster-ruse - специалист
Изглежда много добре не съм професионалист в тази област но ми хареса. Браво
Само едно въпросче ако може?
На тези первази които обикалят стаята да си се замислял да направиш нещо като скрито осветление или дори и да не е скрито а примерно лунички да светят по дължината на тавана?
От тези цветните примерно или светещ маркуч,светодиоди помисли върху това според мен ще е много красиво тогава.
Успехи ти желая за напред във всяко начинание живота е пред теб.

Пример от форума.
http://www.napravisam.bg/forum/files/pi ... 04_106.jpg

Тема "Ремонтче в хола на гаджето" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: