Нека намерим най-тънките цени.
Andisi
sun_17 написа:
днес минах през лидл в Разлог и направих няколко снимки за хората който ги интересува и питаха по-назад за перфоратора видях и 1 фреза за канали и поне 10бр. ключове към 11ч.

Здравейте,

Да попитам - има ли разлика в асортимента продукти, които се предлагат в различните градове?
Например в Русе миналата седмица нямаше такъв перфоратор ( като на снимката).

Тази седмица пък в онлайн каталога http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm има показани стоки, който пак ги няма в магазините.
Зависи по кое време си отишъл колега. Малко да закъснееш и може само на картинка да ги гледаш някой неща. Имам чувството, че като някой хора върнат определени стоки, после ги разпределят по другите магазини. А има и възможност да върнеш стока в магазин различен от този от който си закупил самата стока. Така стоката, мисля че остава в магазина в който е върната.
vasko9999 - специалист
[quote="nikolson"] Утре някой може да иска да си заточи бургия :lol: , друг да пробва електрожена...
Благодаря за хубавия мухабет колега,отдавна не се бях смял така от сърце =D> =D> =D>. В тая връзка мога да допълня,че наскоро си взимах електрическо ренде.Та трябваше да дръпна един дървен палет дето подпират големите пакети от захар,брашно и да тръкна няколко пъти с рендето......Като знам колко талаш хвърля ...........витрините щяха хубаво да се посипят.....
Сега серйозно, преди време си взех този шмиргел http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 240%20B2.В началото имаше доста биене както при шмиргеловия диск така и при алуминиевото колело което задвижва шкурката... Свалих и двете да видя първо дали няма биене в САМАТА ОС,нямаше оттам хванах странично(на друг шмиргел) широките шайби който притискат камъка,имаха фабрични неравности....след това почна голямото напасване......един час и половина избутвам камъка и алуминиевата шайба нагоре,надолу,встрани....и т.н. след което притягам на ръка,завъртам и т.н. докато по едно време дойде истината.....Много съм далеч от мисълта,че така трябва да се случват нещата но ......в крайна сметка вече повече от половин година си ползвам шмиргела и съм доволен... В крайна сметка нека всеки сам да си направи своя избор....дали да се занимава с тези от лидл или инвестира в нещо по-качествено и скъпо,без да се занимава с излишни простотии...Когато стягате шмиргела към даден плот,стегнете четирите болта на ръка,като съвсем малко намачкате гумените тампони за да могат те по-добре да обират вибрациите. И накрая да допълня шмиргела е модел B2 и диска НЕ Е С ВТУЛКА а си е с заводски отвор 12.7 мм и пак има малък луфт.
gamencerista - специалист
Дали се очакват някакви машинарийки в "огромните" намаления от петък [-(
mitko64 - майстор
И моят шмиргел е В2(то друг не е пускан с шкурка) модел и абсолютно сигурно има пластмасова втулка на оригиналния диск. Явно има верно разновидности на дисковете. Търсих в Мал Мук, имаше на Булфлекс, пак с втука, ама на 16мм.
stan73 - майстор
Какво е "Мал Мук" ?
prince - напреднал
stan73 написа:
Какво е "Мал Мук" ?
Изглежда е това: http://www.malmuk.com/
Andisi
stan73 написа:
Какво е "Мал Мук" ?
Магазин за строителни материали и инструменти в Перник. Нещо като верига са. Доста високи цени държат, но пък имат разнообразие от продукти които ги нямат другите магазини в Перник.
presar - специалист
Има един сладур в OLX продава нови внесени Parkside инструменти на прилична цена,но нямат гаранция,дали си заслужават аз съм малко скептично настроен да купувам втора ръка па макар и ново.
dadko - майстор
gamencerista написа:
Дали се очакват някакви машинарийки в "огромните" намаления от петък [-(
Какви са пък тези намаления?
Само в определени магазини, като във всеки магазин различно или някакви еднакви за всички магазини? И- откъде информация за тези петъчни намаления?
TACHO - специалист
presar написа:
Има един сладур в OLX продава нови внесени Parkside инструменти на прилична цена,но нямат гаранция,дали си заслужават аз съм малко скептично настроен да купувам втора ръка па макар и ново.
Ако говориш за този юнак http://olx.bg/ads/user/1nec/ бих те посъветвал да бягаш по-далече от него. Изключително некоректен и нагъл е, освен това внася употребявани уреди, които са върнати в немските Лидъл-и заради дефект, повреда и т.н. Бях поръчал от него един циркуляр, имаше няколко в наличност като се кълнеше, че са чисто нови, неотваряни. Аз изрично му казах, че бих взел само нов и то работещ без дефекти. Изпрати ми по Еконт циркуляр, който не беше нов, а ползван и освен това въобще не беше изряден, а ручеше, все едно в него няма елмотор, а камъни. С две думи напълно потрешена машина, на която дори и диска биеше здраво. Т.е. не стига, че предлага повредени боклуци, но и лъже и подвежда клиентите си. Е платих си Еконт-а и си му го върнах. Занапред ще знам да не връзвам на такива измамници.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: