sun_17 написа:днес минах през лидл в Разлог и направих няколко снимки за хората който ги интересува и питаха по-назад за перфоратора видях и 1 фреза за канали и поне 10бр. ключове към 11ч.Зависи по кое време си отишъл колега. Малко да закъснееш и може само на картинка да ги гледаш някой неща. Имам чувството, че като някой хора върнат определени стоки, после ги разпределят по другите магазини. А има и възможност да върнеш стока в магазин различен от този от който си закупил самата стока. Така стоката, мисля че остава в магазина в който е върната.
Здравейте,
Да попитам - има ли разлика в асортимента продукти, които се предлагат в различните градове?
Например в Русе миналата седмица нямаше такъв перфоратор ( като на снимката).
Тази седмица пък в онлайн каталога http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm има показани стоки, който пак ги няма в магазините.

Благодаря за хубавия мухабет колега,отдавна не се бях смял така от сърце

Сега серйозно, преди време си взех този шмиргел http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 240%20B2.В началото имаше доста биене както при шмиргеловия диск така и при алуминиевото колело което задвижва шкурката... Свалих и двете да видя първо дали няма биене в САМАТА ОС,нямаше оттам хванах странично(на друг шмиргел) широките шайби който притискат камъка,имаха фабрични неравности....след това почна голямото напасване......един час и половина избутвам камъка и алуминиевата шайба нагоре,надолу,встрани....и т.н. след което притягам на ръка,завъртам и т.н. докато по едно време дойде истината.....Много съм далеч от мисълта,че така трябва да се случват нещата но ......в крайна сметка вече повече от половин година си ползвам шмиргела и съм доволен... В крайна сметка нека всеки сам да си направи своя избор....дали да се занимава с тези от лидл или инвестира в нещо по-качествено и скъпо,без да се занимава с излишни простотии...Когато стягате шмиргела към даден плот,стегнете четирите болта на ръка,като съвсем малко намачкате гумените тампони за да могат те по-добре да обират вибрациите. И накрая да допълня шмиргела е модел B2 и диска НЕ Е С ВТУЛКА а си е с заводски отвор 12.7 мм и пак има малък луфт.