• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
Mirchoto - помощник
Понеже разполагам с малко място за кухненски бокс пък не ми се иска да правя ъглова кухня та си мислех за следното разположение.На пръв поглед ми изглежда възможно, но дали не пропускам нещо и да се окаже в последния момент, че ще ми излезе крива сметката.

Прикачен файл

obst_plan.JPG
obst_plan.JPG (26.77 KиБ) Видяна 9382 пъти

Прикачен файл

model.JPG
model.JPG (17.14 KиБ) Видяна 9382 пъти
trevora - специалист
Нямаш никакъв работен плот.
Mirchoto - помощник
Ами да няма да има място .
Мислехме си да има подвижен плот над пералнята,за да може да се отваря при ползване, но иначе, като цяло ще се ползва кухненската маса.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Съдомиялната под мивката (за да не стърчи така печката + по-удобно е откъм маркучи. Пералнята между печката и мивката (за да се ползва като плот) Принципно, работният плот е необходим именно между мивка и печка.
Пералнята с горно зареждане ли е? При всички случаи, ако уредите не са за вграждане, си заслужава горната повърхност да е малко по-висока с цел изравняване. Ако готвачите са над 160см се свиква и си е удобно.
trevora - специалист
Можеш ли да качиш чертеж или скица на цялото помещение?
Mirchoto - помощник
Значи като цяло това е идеята, която имаме за разпределение в стаята.
Затова искам само едната стена да е ангажирана като кухненски бокс и в нея да има основните неща. Снимката е стара и се надявам да се ориентирате.

Аз мога и да прежаля миялната машина...ама не са много съглани с мен :-D

Прикачен файл

plan.JPG
plan.JPG (31.59 KиБ) Видяна 9148 пъти

Прикачен файл

izgled na stena za kuhnenski box.JPG
izgled na stena za kuhnenski box.JPG (22.15 KиБ) Видяна 9148 пъти
trevora - специалист
Съдомиялната не може под мивката,защото няма ширина шкафа,за него остават около 48 см.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
trevora написа:
Съдомиялната не може под мивката,защото няма ширина шкафа,за него остават около 48 см.
Kakво?
А пералнята има ли шанс да я сложите в друго помещение?
Mirchoto - помощник
ами не няма къде, не е предвидено

А проблем ли ще е да се придържаме към първата идея или не е добре за съдомиялната? Въпреки че съм виждал и едни където са доста тесни и бяха с размер 45х... по нещо си така че може и да успея да я вмъкна в него.

Ако ли пак не стане, просто ще се разминат някои хора с нея :cool:
trevora - специалист
Тези които са на 45 см. са с височина 85 см.което пак не ти върши работа.
  • 1
  • 2

Тема "съвет за кухненски бокс" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: