Всички въпроси за вилата.
jinio - специалист
Ето и днешния резултат, пейката едната е готова, на масата остава само кант и където е необходимо лакиране.

Прикачен файл

DSC_0224 (Copy).JPG
DSC_0224 (Copy).JPG (93.75 KиБ) Видяна 2606 пъти
ivouz - специалист
Браво сериозно напредваш.Сложи по една дъска отстрани на царгата допърнително!
kuger - майстор
Въпрос, ламината ще издържи ли на мокрене/дъжд? Имам малко останал, върти ми се в главата да направя плот от него на масичка за отцеждане на домакински съдове.
jinio - специалист
Не знам това, моето е покрито от горе и няма да има вода. А колкото дали е издръжлив, сложил съм две парчета ламинат в една кова от 2006, когато правих ремонта, до ден днешен няна рзлика.
kuger - майстор
Правих и и този тест, но за няколко дни. Но, същия този ламинат, вече над 14 години, и наводняван неколкократно, започна лекичко да си надига краищата, това в хола. Ама, като се замисля, колко ще изкара маса, изложена на четири сезона природа, май ще я правя.
jinio - специалист
Давай смело, ако основата е здрава, ламината ще изкара поне две години, а после ще го смениш с нов, евтин, а и има влагоустоичев.
NeoBoss - специалист
зависи от ламината , аз бях оставил един пакет на пода в клетка за гараж. За няма и 2 месеца пакета стана двойно по дебел. Като само през чакъла на пода се просмуква влага, не го вали директно.
kuger - майстор
NeoBoss написа:
зависи от ламината , аз бях оставил един пакет на пода в клетка за гараж. За няма и 2 месеца пакета стана двойно по дебел. Като само през чакъла на пода се просмуква влага, не го вали директно.
Ами, на времето купихме възможно най-.... , като дебелина, качество, износоустойчивост, ... цена. Ще направя плота, без това ламината ми е излишен, колкото изкара все кяр. Само се чудя от какво и как да направя кантиране. 8 мм е ламината.
hidrazin - майстор
Недей с ламинат. Още това лято ще се надуе по снадките и те ще щръкнат нагоре. Ще хвърлиш излишен труд на вятъра.
:partyman:
Kasap - специалист
Зависи си много от ламината. Ползвам едно парче /от първите ламинати/ за дъска за рязане. За 15 години не е мръднало, а дерунгите му можеш да ги преброиш. Взех и една изрезка от комшията /7,5лв в Бриколаж/. Е познайте - за 2 години си утрои дебелината, покритието на места липсва. Въобще... нищо подобно :)

Тема "Масичка за барбекюто." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: