• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 107
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
profesionalist_wood - майстор
Тъжно..пет квестора пазят сляп да не препише!..после защо младите бягали в чужбина......
http://news.plovdiv24.bg/559620.html
hidrazin - майстор
И какъв е проблема че са го пазили петима квестори? Не може да препише ли?
На него му е все едно дали го пазят 1-2-3-4-...100 квестора. Нали е незрящ?
Тук просто виждам само една майка (адвокатка) дето си е направила добре сметката - да предизвика медиен интерес. :lol:
Пък всичките овце само това чакат - да тръгнат след стадото или да повтарят като папагали абсурд, идиоти, ужас ........
Аз такива хич не ги харча и не ми минават такива.
На момчето - БРАВО !!! =D>
:partyman:
kuger - майстор
Е, Хидра, не е баш тъй. Сакън, да не подскажат на момчето, пет парчета квестори. А днес по новините тая патка, сори, квестор, зае....ба изпитваните и си излезе в коридора да си направи чакалък /или чукалък/ по телефона.
Наистина жалко за проблема на детето и браво за упоритостта му!
Малко или много съм вътре в проблемите на родители с такива деца, и знам за тъпата бюрокращина, която се прилага към тях.
Ами правят го,защото чиновниците не са българи,а някакви прикрити чужденци и трябва да бъдат елиминирани по сталински.
Имам чувството че тия от смесените бракове са най-зли към България все я плюят по нета. Ако бях диктатор на България досега да съм ги разпилял по затворите. А на всички инвалиди бих им направил комуналните услуги, здравеопазването и образованието безплатни. Защото по този начин чиновниците и управляващи уронват престижа на държавата в очите на хората. За щастието и славата на Родината трябва да сме винаги готови да се справим с всякакви предизвикателства,за това е администрацията на държавата да помага на своите граждани а не да им спъва нещата. бих направил следното.....да изкопирам китайската конституция,ще се сетите защо.
Тъжно... оградата ни с Турция падна....верно е вижте в статията http://svilengrad24.com/%D0%BE%D0%B3%D1 ... B8-%D0%BE/
iivanov - майстор
profesionalist_wood написа:
Имам чувството че тия от смесените бракове са най-зли към България все я плюят по нета. Ако бях диктатор на България досега да съм ги разпилял по затворите.
Празнословен многознайко! Прибери си дългия език зад зъбите , че ако го прехапеш ще се отровиш. :evil: :evil:

Аман от разбирачи!
10 разлики между нормалната майка и БЪЛГАРСКАТА майка

1.Нормалната майка ще изхвърли пъпчето на бебето, когато то падне.

Българската майка тайно ще го скрие в банка, в съдебната зала, или там, където тя иска детето ѝ да работи в бъдеще.

2.

През зимата нормалната майка купува всичко от супермаркета.

Българската майка е заредила достатъчно зимнина в мазето - лютеница, компоти, туршия и луканка.

3.

Нормалната майка купува на своето дете само необходимото.

Българската майка купува на своето дете бебешко столче за 3000лв, смартфон по-хубав от нейния и дизайнерски дрехи.

4.

Нормалната майка уважава личното ви пространство .

Българската майка нарича стаята ви кочина и винаги подрежда когато сте навън. Тя не може да повярва когато ѝ кажете "Не мога да намеря нищо заради теб сега".

5.

Нормалната майка ви оставя да ядете когато сте гладни.

Българската майка ще ви изчака да накарате всички да седнат на масата. Тя обаче ще се изправи всеки път когато кажете, че липсва нещо: сол, вода, вилица..

6.

Нормалната майка ще очаква да се изнесете от вкъщи като навършите пълнолетие.

Българската майка ще се почувства обидена когато 35-годишния ѝ син каже, че е време да се изнесе.

7.

Нормалната майка ще ви остави сам да изберете своето образование и кариера.

Българската майка ще ви съветва да учите икономика или право. Защото парите са там. " Музикант къща не храни".

8.

Нормалната майка ти звъни от време на време.

Българската майка ти звъни по 11 пъти на ден само за да чуе " Да, мамо, жив съм. Да, мамо, добре съм".

9.

Нормалната майка ви казва колко сте красиви.

Българската майка ви оглежда от главата до петите и казва, че "ризата не ви е изгладена добре".

10.

Нормалната майка използва телефона си, за да се свърже с децата си.

Българската майка използва Skype. Защото най-вероятно децата ѝ живеят в чужбина, където търсят щастието си.
Защо Лъвът уволни трудолюбивата мравка!
Всеки ден малката Мравка пристигаше рано на работното си място и започваше да се труди. Работеше, произвеждаше и беше доволна и щастлива.

Лъвът – шефът на всички животни – се учуди, че мравката работи без надзор.
- Ако тя работи толкова много без надзор, не би ли могла да произвежда повече, ако някой я контролира? – замисли се той.

Така той нае една Хлебарка, която имаше голям опит като надзорник и изготвяше чудесни доклади.
Първото решение на Хлебарката бе да въведе контрол на достъп за Мравката.
След това, Хлебарката реши, че ѝ е нужна секретарка, за да ѝ помага с изготвянето на докладите и тя нае един Паяк, който освен с архивите, се занимаваше и с контрол на телефонните разговори.
Лъвът беше очарован от докладите на Хлебарката и я помоли да изготви графики на производството и анализ на тенденциите, за да ги представи на специално организираните срещи. За тази цел на Хлебарката ѝ купиха компютър, лазерен принтер и бе наета една Муха, която да ръководи IT отделa.
Мравката, доскоро продуктивна и весела, бе отчаяна от толкова надзорници, бумащини и срещи, които ѝ заемаха цялото време!
По това време Лъвът стигна до извода, че е дошъл моментът да назначи отговорник за сектора, където работеше Мравката. Постът бе поверен на един Щурец, чието първо решение бе да се обзаведе с килим и ергономичен стол за бюрото си. Щурецът също така имаше нужда от компютър и асистентка (която взе от предната си служба), за да му помага да подготвя стратегическия план за оптимизиране на работата и да контролира бюджета за сектора, където работи Мравката, която на този етап вече не се забавляваше и с всеки изминал ден се ядосваше все повече.
По същото време Щурецът убеди Лъва в абсолютната необходимост от проучване на средата. След като проучи работната натовареност, Лъвът забеляза, че секторът на Мравката не произвеждаше вече колкото преди.
Той нае един Бухал – известен консултант – да осъществи одит и да предложи решения. Бухалът изкара три месеца в офисите и изготви огромен доклад от няколко тома, със заключението: „Има много персонал в това предприятие".
Познайте кого уволни Лъвът най-напред?
Мравката, естествено. Мотивите за уволнението бяха: „липса на мотивация и конфликтно поведение".
докера - специалист
Все едно е писано за фирмата , в която работя ...... :? :?
Половината от "лешперлъка", както ги наричам аз , не знаят за какво са там и си измислят разни дейности , за да се види , че са необходими за нещо ...
Което е основна дейност на по-голяма част от така наречената администрация , де ...
alsted - майстор
Интересно как ще реагира колегата iivanov този път :wink:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 107

Тема "Ако не беше истина щеше да е смешно...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: