• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Мечтата на всяка домакиня
ivaya - помощник
Програмата с която правиш дизайна на мебелите, дава ли и размер на съответните страни на мебелите или се налага допълнително да се пресмятат.
kristiqni - специалист
дава според вида на шкафа (горен,долен ред и т.н.) широчина,дълбочина и височина,за друго не съм обръщала внимание,да кажат майсторите :)
velsi - Почетен майстор
ivaya написа:
Програмата с която правиш дизайна на мебелите, дава ли и размер на съответните страни на мебелите или се налага допълнително да се пресмятат.
За тази цел се използват други програми.
trevora - специалист
Alno програмата дава габаритни размери,без да маха кантове, фуги и т.н.Размерите за рязане и кантиране са съвсем други.Между другото това което е заложено за размери като стандарт в програмата, на практика е почти неизползваемо.
kristiqni - специалист
Харесахме си тази мивка
http://interceramicbg.com/product.php?l ... t=SS12050F
но цената малко ни притеснява 160лв. :? що за мивка ще е това :?: видяхме я в магазин на живо и изглеждаше чудесно,но колко ще остане така когато започне да се използва?
Може ли някой да даде отзиви за тази марка? В магазина ни казаха,че е хубава,но все пак те си гледат продажбите да вървят.
Tisho - специалист
Не е много за препоръчване за мен си е чиста ламарина ако можеш да намериш от тези http://www.pyramisgroup.com/default.asp ... 3&categ=46 погледни последната най долу по принцип на Pyramis умивалниците са практични и много удобни удобни в смисъл че коритата са дълбоки и ако се наложи да миеш някой по голям съд ще ти е много по лесно а и наистина са алпака
shadowman - майстор
Аз бих насочил вниманието ти към BLANCO или Eurolux. Тази мивка скоро ще бъде монтирана на мястото си. Тия китайските аз не ги харесвам. Да спомена, че при алпаката плитките мивки се водят умивалници (най-добре се разбира по размера на отвора на сифона).
Изображение.

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=4&pid=498
prascho - майстор
За мен истината е в гранитена мивка.
Eleya - помощник
500 лв за мивка ?! Направо ми се плаче :sad: Но са хубави наистина, дълбоки и практични, а не като онези дето изглежда се поставят само за красота или да си изплакнеш чашката.... Спомням си за старата ни градена мивка, само на дъното имаше ламаринен лист и беше супер удобна. Та напоследък си мисля... и без това сме решили да има плочки над плотовете.... дали няма да е възможно да се направи градена мивка, така че да изглежда горе - долу добре и да се вързва със съвремения кухненски дизайн. Колко ли ще излезе като цена ?! Моля, за вашето компетентно мнение !
shadowman - майстор
Ще кажа, че това с градените мивки е отживелица, макар в Италия да са на мода (струващи и доста пари и направени не по нашия начин). Решението си е твое и всичко опира до парите. Като добър заместител на подобна мивка погледни тези на фат, дълбоки и широки (от полимермрамор) и в нас съм с такава.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Може ли някой да помогне,като проектира кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: