Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Циркулярът се оказа на Шерпах http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... ss%C3%A4ge , ама нас няма да ни огрее. От последните новости, само пистолета за горещ въздух, ще ни отпуснат.
fore - майстор
brum написа:
dadko написа:
Не, самоковеца специално купува от Lidl и препродава. Беше изкупил 10 оберфрзи да удари кьоравото с тях, ама после май си ги чукаше у главата и продаваше на себестойност, за да се отърве от тях.
Че ако не ги продаде за 1 месец к'во му пречи да ги върне в магазина? Всъщност колко беше срока в който можеш да връщаш стока в Лидл?

Абе - купуваш 5 на куп - това е максимума на калпак. Да речем - той самият отива втори път след 1 час и успява да вземе още 5 броя еднакви машини. Ако ли не праща свой човек да му купи другите 5.

Вече има 10 броя.

След месец е продал 1. Другите 9 иска да ги върне в магазина. На куп е абсурд. Трябва да става 1 по една и то в различни магазини.
Просто 1 да върне - ОК, но цели 9 при разрешени 5 на калпак, а и 1, 2 да са дефектирали или да не му харесват- добре но да вземеш 9 и да не ти харесват ?!
Не можеш да кажеш- взех ги за цеха и не стават. Не са профи машини. А и като копуваш големи количества се предполага че знаеш какво правиш.
Възможно е да ги върнеш- но ще трябва да обиколиш 9 магазина. :mrgreen:
profesionalist_wood - майстор
Не му се случи да ги продаде,защото Еди го ....знаете какво стана :lol:
presar - специалист
profesionalist_wood написа:
Не му се случи да ги продаде,защото Еди го ....знаете какво стана :lol:
Някой му направи реклама ли ?
griffin - майстор
mitko64 написа:
Циркулярът се оказа на Шерпах http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... ss%C3%A4ge , ама нас няма да ни огрее. От последните новости, само пистолета за горещ въздух, ще ни отпуснат.
Ако се съди по чертежа на машината не е нещо особенно диска е качен на мотора. Ако няма биене на диска и му се смени водача за разбичване може би ще върши работа :-D.
israeli - специалист
Заради подобни шмекерии, практиката на повечето БГ търговци е да се дърпат с уважаване на гаранционните условия и да не предлагат 30 дневен период, през който може да върнеш закупена стока. Просто тук всички сме маймуни, без чест и доблест и като ни се подаде пръст, ние хващаме и двете ръце. Отваряме кутии на инструменти за да си вземем разни аксесоари, купуваме втори уред за да може да върнем стария на който гаранцията е изтекла, разфасоваме инструмента, тъй като имаме подозрения, че в сервиза не ползват правилната грес...после се чудим защо не получаваме нужното уважение и защо не ни третират както в белите страни.
presar - специалист
israeli написа:
после се чудим защо не получаваме нужното уважение и защо не ни третират както в белите страни.
Те и без това не ни третират като бели хора /кофти отношение в някои от веригите/. Това с отварянето сигурно не е само в България.
juvesan - специалист
Вярно бе, как прекупвачите ot Лидл въобще дават гаранция? Защото аз, ако ще купувам машина по скъпо отколкото е в магазина, пък и гаранционно ме "работят" .. не знам, аз няма да си купя машината , отколкото да се чувствам напълно изработен ... :lol:
Последна промяна от juvesan на вт юни 02, 2015 2:30 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
griffin написа:
mitko64 написа:
Ако се съди по чертежа на машината не е нещо особенно диска е качен на мотора. Ако няма биене на диска и му се смени водача за разбичване може би ще върши работа :-D.
Сега го огледах, верно е без ремък(мотора определено е колекторен, виждат се четките), но май има редуктор, вижада ми се някакво з. колело 91, като на ръчните циркуляри. Явно старият Ейнхел 1700вата е бил по- добър. :-D
griffin - майстор
Редуктор имат всички май аз поне не съм срещал какъвто и да е вид колекторен циркуляр без редуктор

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: