Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
stiv1961 - майстор
Здравейте, а бе днеска се прибирам, включвам лаптопа и гледам долу в трея една иконка на ундоус. Чукнах на нея и се появи този прозорец
Прикачен файл:
ScreenShot001.jpg
ScreenShot001.jpg (58.82 KиБ) Видяна 2751 пъти
Не посмях да продължа и затворих прозореца. А моя Уиндоус 7 на компа е доста пиратски :-D
Да не е някакъв вирус да го ева :?
jordanvass - майстор
Не, те си казаха, че който има нелицензирана стара версия на Windows, ще може безплатно да инсталира новата Windows 10. Ама аз нещо не вярвам и не виждам уловката. По тая логика никой няма да плати за новия уиндоус. Всеки ще сложи набързо едно нелегално копие на 7 и ще каже искам и аз без пари. Най-вероятно ще е нещо временно или с непълноценна поддръжка, ама още не е много ясно.
Не е страшно да продължиш. Няколко рекламни екрана са, отдолу винаги има надпис резервирай сега. После си даваш мейла, на който да ти кажат кога можеш да го изтеглиш вече. Туй-то. Не боли.
Последна промяна от jordanvass на пон юни 01, 2015 9:41 pm, променено общо 1 път.
tarlyo - специалист
Вирус е, да. От Майкрософт. Всички с включени автоматияни ъпдейти го получават. :-D
Ако искаш да премахнеш съобщението, деинсталирай ъпдейт KB3035583
nikolovvd - майстор
До колкото разбирам Windows 10 не е нова ОС, а "най-доброто от Windows 7 и Windows 8.1" според Microsoft.
Работя с изцяло лицензиран и обновен Windows, но не съм получил такова предложение до сега.
Предполагам, че това предложение е "сиренцето в капана", което чак да бъде докоснато и капана да щракне.
kuger - майстор
Що ли не им вярвам на тия кожодери :? За мен е капан, който ще щракне когато най не очаква човек.
fox_vt - майстор
Тая вечер се появи гледах го суках го в нета рових да видя,и накрая го разреших.То на тая щайга 7 цата върви на косъм камо ли 10 ка.Така или иначе няма какво да стане повече от преинстал на 7 ца тъй че капани няма,поне не и за пиратите като мен.Който има лицензиран уиндоус да си пали свещичка :-D

пп за мен това е просто реклама "пусни им най новото и те като има хареса сами ще дойдат"
KingLin - майстор
Аз може нищо да не знам ама едно съм запомнил - безплатен обяд няма! Да си го държат тоя уин10 докато не излезе платена кракната версия :mrgreen:
jordanvass - майстор
Като така и така един ден ще преинстралираш на чисто кракнатата, какво ти пречи дотогава да ползваш безплатната? Най-лошото, което може да стане, ако щракне някой капан, е да се наложи да преинсталираш наново. Какво толкова?
fox_vt - майстор
Специално за компютърни програми няма какво да ти навреди какъвто и да е капан.Преинстал ако трябва и с формат и започваш на чисто.То и вируси има които те връщат до там.Както казах това за мен е реклама триал версия все едно да я видиш пробваш и като свикнеш с нея да си я купиш.Нали не мислите че майкрософт ще се занимават с някакви опити за капани при положение че всичката им продукция е на черния пазар така да се каже :lol:

Тема "Windows 10" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: