Всички въпроси за вилата.
big_death - специалист
Иска да ти каже поне едно мастарче и невалацийка да беше им опънал бе пич :) На всичкото ново и хубаво биваше да им се постараеш малко повече ! Но пък щом на теб ти харесва :" Кефа цена НЯМА !" ;0 :partyman:
forski - специалист
Eеееее колега, всичкото хубаво ама с тия плочки накрая ... защо не извика някой да ги лепне, или поне малко повече да им се беше постарал :?
В първия момент си помислих че просто си ги наредил на сухо за да видим как биха изглеждали преди да ги залепиш, за сефте виждам така налепени плочки :|
nv952 - майстор
forski написа:
Eеееее колега, всичкото хубаво ама с тия плочки накрая ... защо не извика някой да ги лепне, или поне малко повече да им се беше постарал :?
В първия момент си помислих че просто си ги наредил на сухо за да видим как биха изглеждали преди да ги залепиш, за сефте виждам така налепени плочки :|
Ами свърши вече по нататък може да ги изкъртя и пак на ново,но за сега така.И мен ме дразни обачи неможах по убоу да ги направя.Постарах се максимално :)
nv952 - майстор
Ето до тук съм.Имам още работа по него,но може би след месец два а може и на пролет.Зависи от зелените хартийки.
Плана е да се сложат огнеупорни тухли по основата където гори огъна и отстрани на стените.Нарочно не съм започнал изграждането с тухли на задната стена за да може да се вижда камъкът.Пробвах го 5-6 пъти тегли си добре,но когато има силен северен вятър се получава нещо като торнадо и изкарва пушек на вън затова обмислям идеята да си сложа вратичка като на камините но това са само мисли.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
nv952 - майстор
:shock: Баси...тука никакви снимки не съм качвал. :?
Не че нещо се е променило де :-D
Миналата година малко сбърках :axe:
Не трябваше да бързам с ББК-то. :roll:
Сега реших да съборя малко от една барака и да го направя като лятна кухня може би...(не съм му измислил име още)
Обаче мястото не е кой знае колко голямо :rolleyes:

Щеше да е много хубаво ако барбекюто го бях наврял в ъгъла който сега се отвори след като съборих стените.

Снимките не са много,но бързах тая сутрин.
Има нещо които измени,ама снимките вече бяха направени. :wink:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
pipilica - майстор
Леле тва като гледам е трябвало да го събориш цялото.
nv952 - майстор
охх...да знаеш колко бараки има за събаряне ... :roll:
Аз имам мерак да изчистя всички такива сгради и само къщата да остане ама тва е камък и ако го развалям без помощ от багер или друга техника бая зор ще видя.
Тия големи камъни хич не са леки :wink:
Даже искам един акъл...

Как да замаже дупките между камъните без да ги зацапам.....искам да си личи камъка.
И на тавана кво да сложа. :?
ОСБ плоскос няма да стане щот е криво и ще трябва бая рязане.
Търся нещо което се монтира лесно и предпазва от боклука който пада от дъски,греди и т.н.
Krass - майстор
Как да замаже дупките между камъните без да ги зацапам

Фугираш, а след това телена четка и вода.
dadko - майстор
Май заглавието на темата отдавна е за смяна. Хубав ое да го облицоваш малко това барбекю с камък (особено комина) да скриеш грешките на зидаря.
ivouz - специалист
Ето го и моето необлицовано но използвано доста често напоследък .
Някакви идеи за вратички от долу (елементарни).

Прикачен файл

S5300855.jpg

Тема "Барбекю на село. Прогрес:В проект." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: