Нека намерим най-тънките цени.
xway - напреднал
Ако някой е искал да си вземе работната маса, но не е успял от 4-ти до 10.06.2015 ще я има в Пикадили за 19.90 лв.

Прикачен файл

workbench.png
XpacTa - специалист
Пикадили и Carrefour
dadko - майстор
Другата седмица в Lidl ще пускат програматор за поливане такъв - 45 лв. Миналата година си взех ето този(florabest) за капковото и съм много доволен.
gogyto - специалист
xway написа:
Ако някой е искал да си вземе работната маса, но не е успял от 4-ти до 10.06.2015 ще я има в Пикадили за 19.90 лв.
Аз лично ще се възползувам , благодаря колега за инфото!
kuger - майстор
dadko написа:
Другата седмица в Lidl ще пускат програматор за поливане такъв - 45 лв. Миналата година си взех ето този(florabest) за капковото и съм много доволен.
Добре е, че е с двоен таймер, ама да беше и с два изхода.
А втория, дето си го посочил, в момента е в активен режим, полива.
dadko - майстор
Този, дето ще го пускат е с повече възможности, които се изчерпват май само с продължителността на напояване - от една минута до 23 ч. и 59 мин. и това, че е за тръба един цол. И е с 5 лв. по- евтин от предишния.
kuger - майстор
dadko написа:
Този, дето ще го пускат е с повече възможности, които се изчерпват май само с продължителността на напояване - от една минута до 23 ч. и 59 мин. и това, че е за тръба един цол. И е с 5 лв. по- евтин от предишния.
Кой ще ползва интервал от една минута за поливане? Та системата ми се пълни за 5-10 минути.
Или 23,59, тогава не е нужен програматор :) Добре е двойния таймер, позволява две времена, примерно сутрин/вечер. Май това е най-добрата екстра, а да, и 5 лв. надолу.
Не е никак лошо обаче, да има един за резерв, за всеки случай.
fore - майстор
xway написа:
Гледах я сега масата в Пикадили- не е правена за Лидъл.
Въпроса е дали е със същото качество ? Въртоцирте са ПВЦ.
Какви пари струваше в лидъл същата маса ?
nbr - специалист
fore написа:
xway написа:
Гледах я сега масата в Пикадили- не е правена за Лидъл.
Въпроса е дали е със същото качество ? Въртоцирте са ПВЦ.
Какви пари струваше в лидъл същата маса ?
30-35лв по спомен.
fore - майстор
Тенкю !
Намерих брошурата-35. Тая е по евтина, ама е до 70 кила. Въпроса е стегите дали са читави ? Лидълката е до 100 кила.
Като височина е подобна. 60/78/64. Кое беше височината ? :mrgreen: Тази е 75 висока.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: