Нека намерим най-тънките цени.
EDI - майстор
Бе всичките са почти еднакви, 20 лева къде не си ги дал.Стягата на моята е добре, ама се счупиха двете лостчета още в началото - пластмаса са, не си знам силата :lol: .Сега съм набил по една шпилка и така си я карам.
sreky - специалист
Купих я,нищо общо с лидълската-по тънка ламарина,по малък профил.Монтажа е малко по лесен ама тва не ни грее.лидълеца беше 15 лв по скъп ,но си ги заслужаваше
presar - специалист
Акумулаторния фенер от четвъртък дали си заслужава 39лв,че множко ми се виждат.
http://issuu.com/proomo/docs/8-14__6/22 ... 2/13310759
fore - майстор
sreky написа:
Купих я,нищо общо с лидълската-по тънка ламарина,по малък профил.Монтажа е малко по лесен ама тва не ни грее.лидълеца беше 15 лв по скъп ,но си ги заслужаваше
Да не я ли вземам - чудя се ??? Въпроса е дали врътките на стегите няма да ми останат в ръцете ?

Ти откъде си сигурен че Лидълската е по масивна- имаш я или по спомени ?

Сравнявам ги по снимките- от упътването на Лидълската- там има картинки с разглобени профили (стягата)- и там са ламаринени, и тая в Пикадили беше пак от ламарина-профила. Подобни ми изглеждат.
stan73 - майстор
sreky написа:
Е аз тогава писах (след като колеги се оплакаха, че не са успели да си купят), че видях още по добра такава маса ADW в Алати, но на още по-висока цена. Който иска по-яка, а и може да си я позволи - може и от там да си купи...
sreky - специалист
fore написа:
sreky написа:
Да не я ли вземам - чудя се ??? Въпроса е дали врътките на стегите няма да ми останат в ръцете ?

Ти откъде си сигурен че Лидълската е по масивна- имаш я или по спомени ?

Сравнявам ги по снимките- от упътването на Лидълската- там има картинки с разглобени профили (стягата)- и там са ламаринени, и тая в Пикадили беше пак от ламарина-профила. Подобни ми изглеждат.
Имам ги и 2те,врътките и на 2те са пласмасови,профилите са ламарина,но Лидълеца е по дебела и е 4 на 4 профила,докато тази от 20 лв е 2 на 2 профил

П.п
Като цяло маса от този тип върши много добра работа по монтажите,на нея обикновенно слагам Герунг циркуляра,някой път става на магаре и като трабва да скосиш нещо с рендето захваща здраво и няма оподност да си изрежеш пръстите,абе удобство си е
Последна промяна от sreky на чет юни 04, 2015 3:51 pm, променено общо 1 път.
fore - майстор
Какво е това 2х2 и 4х4 дебелина в сантиметри на профила П-уайзена или стени на профила ?

То пише че е до 70 кила тази.
sreky - специалист
[quote="fore"]Какво е това 2х2 и 4х4 дебелина в сантиметри на профила П-уайзена или стени на профила ?

То пише че е до 70 кила тази.[/
Ширина в см на профила,иначе дебелината е около 1 мм,те за тва преди колегите им се чудиха изглеждаха много нежни и доста хора се отказаха
fore - майстор
Тоест тази е по евтина, по малко носи и е с по малък п-уайзен. Но е и по компактна и лека.
xway - напреднал
В Алати цената е 65 лв. Въпрос на собствена преценка за какво ще се ползва и дали има смисъл от по-скъпа и качествена.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: