Нека намерим най-тънките цени.
nv952 - майстор
Колеги,
имам едно питане :?
Преди почти 2 години взех перфоратор от ЛИДЛ и до сега случеше вярно :)
...до днес.
Кабела му се е прекъснал точно преди да влезе в машината (на дрелката се случи същото нещо,но понеже е дърта и еФтина я разглобих и оправих.)

Лошото е че го бях изтървал и има пукнатина на дръжката :sad:
Та...сега дали ще уважат гаранцията :?:
brum - майстор
Гаранцията не е ли само за фабрични дефекти? Т'ва с прекъснатият кабел след 2 години работа как се вписва към тях?
kuger - майстор
nv952 написа:
Колеги,
имам едно питане :?
Преди почти 2 години взех перфоратор от ЛИДЛ и до сега случеше вярно :)
...до днес.
Кабела му се е прекъснал точно преди да влезе в машината (на дрелката се случи същото нещо,но понеже е дърта и еФтина я разглобих и оправих.)

Лошото е че го бях изтървал и има пукнатина на дръжката :sad:
Струва ми се, че ти е избегала гаранцията, механична повреда вследствие неправилна експлоатация. Това ще ти пишат. Ако целта ти е да я смениш с нова, може да пробваш, ама каква е гаранцията да попаднеш на добър:?
Скъси му кабела и си в играта.
Ако не знаеш как, носиш ми го, носиш и почерпка, естествено и го оправям :-D :-D
bulhomes2 - майстор
nv952 написа:
...Лошото е че го бях изтървал и има пукнатина на дръжката :sad:
Ти би ли уважил такава гаранция? Представи си, че произвеждаш нещо. 2 години след като го купи някой ти го връща, щото го бил изпуснал.
stiv1961 - майстор
Отнесох комплекта лули, искаше ми се да взема и гаечните, и отвертките, и..... други работи ама довечера трябваше да спя на открито :-D . Нищо, следващия път.......
dadko - майстор
stiv1961 написа:
Отнесох комплекта лули, искаше ми се да взема и гаечните, и отвертките, и..... други работи ама довечера трябваше да спя на открито :-D . Нищо, следващия път.......
Следващия път ще спиш на открито ли? И аз си взех лули. Отвертки - не посмях по същите съображения ;-)
anabolicbeast - специалист
Аз взех ножица за ламарина за "Дясно рязане". За съжаление миналата година купих такава за "Право рязане" и се прецаках. Тази за Правото рязане е много неудобна при рязане на по-дълга ламарина, защото самата ножица и ръката се оказват в самия срез и трябва малко или много да кривиш ламарината. Взимайте за ляво или дясно рязане, много по-удобни са и за рязане по права линия!
profesionalist_wood - майстор
anabolicbeast написа:
Аз взех ножица за ламарина за "Дясно рязане". За съжаление миналата година купих такава за "Право рязане" и се прецаках. Тази за Правото рязане е много неудобна при рязане на по-дълга ламарина, защото самата ножица и ръката се оказват в самия срез и трябва малко или много да кривиш ламарината. Взимайте за ляво или дясно рязане, много по-удобни са и за рязане по права линия!
вземи си ножица на ,,ризо,, проблем няма да имаш
dadko - майстор
Само, дето трудно ще намери такава. Има една в продавалника за 50 лв...
stiv1961 - майстор
Хм, на Ризо Симеонов са най- добрите и цената 50 лв. е нормална. Аз имам една, няма на нея марка но е щампована цената- 6.25 лв. Много е стара а реже като бръснач :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: