Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
Duke_BG - специалист
след като имаш вече баня с тоалетна все си мисля че може би ще е по-удачно да направиш тази тоалетна на мокро помещение и да си сложиш пералнята там . съвременните перални са тихи но колкото и да са тихи сигърно няма да ти е приятно докато си гледаш ТВ-то да ти жужи пералнята. А и не мисля че е удачно на 1.7 кв м тоалетна вратата да се отваря на вътре - виждал съм такова индианско изпълнение и жената която живее в този апартамент като беше бременна виждаше голем зор да влезе в тоалетната и да затвори вратата :)
onion - специалист
Duke_BG написа:
след като имаш вече баня с тоалетна все си мисля че може би ще е по-удачно да направиш тази тоалетна на мокро помещение и да си сложиш пералнята там
да , мислил съм го този вариант , но честно казано две тоалетни са по-добре , щото видиш ли по-натам чаветата ... таковата ... пък и ако са женски ... ще трябва да се бръсна в кухнята което нещо не ме кефи !
Благодаря ти!
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:11 am, променено общо 1 път.
onion - специалист
ще кача , скоро.
Благодаря ти!
onion - специалист
пиша ново мнение за да се види че има ново , ето обещаната картинка (чертеж) на апартамента ми ... Emerald заповядай и ти благодаря !

http://i10.photobucket.com/albums/a128/ ... t_crop.jpg

все още се чудим ако махнем тези стени за които говорихме как да са подовите настилки , кое до кое и т.н.
също така жената иска да имала шкафове под прозореца на кухнята , за да има повече използвано пространство от лявата страна (гледано на чертежа) и там да се сложи хладилник и т.н.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:12 am, променено общо 1 път.
onion - специалист
харесва ми на първо четене ... ще поогледам подробно , обещавам да пусна сканирано от работния чертеж с всички размери ...
Благодаря!

EDIT: идеята ти е добра , нестандартна ... браво ... ще я обмисля много внимателно , няма да я подмина с поглед ...
Последна промяна от onion на пон авг 21, 2006 11:01 pm, променено общо 1 път.
Emerald - модератор
==
onion - специалист
ами доколкото разговарях днес е един приятел , исках преместване на тоалетната чиния в другия край на банята , и ми казаха че трябва да е до голямата тръба ... не можело, така че най-вероятно ще е проблем
Emerald - модератор
==

Тема "преустройство на апартамент!?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: