• 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 126
Нека намерим най-тънките цени.
ZEDYCUS - майстор
Сега само с проба и тест, ако няма при получаването, просто няма да вземеш. Иначе върви го търси или се разправяй ако те излъже.
Шмиргела е перфектен за направа на полировачка, ако не бях направил по миналата година- да бях го отнесъл вече, ей го де е Асеновград. :-D :partyman:
prascho - майстор
ZEDYCUS написа:
Сега само с проба и тест, ако няма при получаването, просто няма да вземеш. Иначе върви го търси или се разправяй ако те излъже.
Шмиргела е перфектен за направа на полировачка, ако не бях направил по миналата година- да бях го отнесъл вече, ей го де е Асеновград. :-D :partyman:
На 125км+15км /по околовръстното на Пловдив/ = 140км от София :) . Горе доле 1 час от табела до табела с поддържане на постоянна скорост от около 140км и 30 минути по околовръста с средна около 60км.
bulhomes2 - майстор
Бе какво му харесвате толкова на този шмиргел? Сигурно десетина продадох по 35 лв, нови, с 2 години гаранция, с подложки, с предпазители, камъни,... Е, слабички - 120 вата ама да заточиш бургия ставаха. Ма няма вече. Тоя от'де го знаете що за стока е?
ZEDYCUS - майстор
Знам го, оти стържа по цял ден на такъв същия, от година и половина пак съм на тая работа. Пуска се през 5-10 минути и така цял ден. Така е от поне 15-на години. Миналата година му смених лагерите за 1ви път. Мога да снимам колко диска са изтъркани с него. :razz: Нищо лично, но тези по 120 вата нямат и толкоз. :-D
bulhomes2 - майстор
Затуй питам, щото нищо не се вижда, па 50 лв.
Много добра бормашина. Ако не си бях купил наскоро доста по-малка за 200, щях да я взема
http://olx.bg/ad/bor-mashina-pn161-ID5h ... a92fc65633
Прикачен файл:
Graphic1.JPG
Graphic1.JPG (57.33 KиБ) Видяна 1812 пъти
estorm - специалист
Как се задава търсене / в случая цена от-до/ в омотания им сайт продавалник?

Прикачен файл

шитня2.JPG
шитня2.JPG (27.64 KиБ) Видяна 1722 пъти
bulhomes2 - майстор
Николсон, имаш едно черпене от мен. Дано да е за черпене де! Отдавна си търся нещо такова. Настроил съм си пряк път към търсене за "циркуляр" в лентата на отметките и за ОЛХ и за базара (базара е доста по-зле) и при всяко сядане на компа - проверявам. Ама тоя съм го изпуснал. Щото го е написал "циркОляр"...
nikolson - майстор
bulhomes2 написа:
Щото го е написал "циркОляр"...
Проверявай и циНкуляр и циНкОляр, но отвреме на време пускай търсачката без критерии, щото винаги се намира някой креативен да те изненада. Като пУТцинкован :-D
bulhomes2 - майстор
Преди ги проверявах, но не знам защо бях останал с впечатлението, че търсачката им е така направена, че допуска една сгрешена буква (пр: "стяги" и "стеги"). Явно за друго място е било.
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 126

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: