Нормално, някой като залитне, ще се намерят поне трима да му подложат крак!
Поздрави на праведните!
Поздрави на праведните!
DundyTheCroc написа:Ютията я препоръчах на един приятел, ама той си взе някаква за 200 кинта, щото е гъзар. Чакам мнение дали си е заслужавала. От понеделник ще има всякакви батерии, за 3 кинта 6 парчета е далаверско, за някои от моделите искат по 2+ лева на парче.За ютията ще пиша когато я изпробва жената а батерии от дълго време ползвам само зарядни.
themask написа:Някой да е взел и ползвал помпата за дюшеци и подобни от тази седмица? Мнения?Бях купувал такава, само че за 220 В преди няколко години. В същия корпус. Представя се много добре, надува и малки, и големи, и много големи (едноместна лодка) плажни принадлежности. Много добре са го измислили и с изпускането на въздух. При продължителна работа корпусът загрява някъде до 60 градуса (трудно се държи с гола ръка ръка), но си работи. Струята е мощна. Преди няколко дни взех и 12 волтовата. Не съм я пускал още да помпи нещо реално, но чисто субективно, като сила на въздушната струя не отстъпва на 220 волтовата.
sashot написа:A, towa е много хубавоthemask написа:Някой да е взел и ползвал помпата за дюшеци и подобни от тази седмица? Мнения?Определено става и за почистване, със силна въздушна струя, на прах в труднодостъпни места.
sashot написа:Аз освен да си помпа лодката на язовира,дюшека на плажа,я ползвам и за разгаряне на жаравата на барбекюто.themask написа:Някой да е взел и ползвал помпата за дюшеци и подобни от тази седмица? Мнения?Определено става и за почистване, със силна въздушна струя, на прах в труднодостъпни места.
vlax написа: Значи постъпката му е наполовина опростена.Абсолютно нищо грешно не е направил, аз също върнах инструмент и то абсолютно чист и пълна и не похабена комплектация, ама управителя дори не го отвори(а можех да сложа парче тухла вътре вместо инструмента
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: