Нека намерим най-тънките цени.
kuger - майстор
Нормално, някой като залитне, ще се намерят поне трима да му подложат крак!
Поздрави на праведните!
presar - специалист
Aз взех ютията днес,да видим какво ще каже жената все пак пише PFAFF
http://issuu.com/promooferti/docs/lidl_ ... 0/13310141
Последна промяна от presar на съб юни 13, 2015 2:48 pm, променено общо 1 път.
DundyTheCroc - майстор
Ютията я препоръчах на един приятел, ама той си взе някаква за 200 кинта, щото е гъзар. Чакам мнение дали си е заслужавала. От понеделник ще има всякакви батерии, за 3 кинта 6 парчета е далаверско, за някои от моделите искат по 2+ лева на парче.
presar - специалист
DundyTheCroc написа:
Ютията я препоръчах на един приятел, ама той си взе някаква за 200 кинта, щото е гъзар. Чакам мнение дали си е заслужавала. От понеделник ще има всякакви батерии, за 3 кинта 6 парчета е далаверско, за някои от моделите искат по 2+ лева на парче.
За ютията ще пиша когато я изпробва жената а батерии от дълго време ползвам само зарядни.
sashot - специалист
themask написа:
Някой да е взел и ползвал помпата за дюшеци и подобни от тази седмица? Мнения?
Бях купувал такава, само че за 220 В преди няколко години. В същия корпус. Представя се много добре, надува и малки, и големи, и много големи (едноместна лодка) плажни принадлежности. Много добре са го измислили и с изпускането на въздух. При продължителна работа корпусът загрява някъде до 60 градуса (трудно се държи с гола ръка ръка), но си работи. Струята е мощна. Преди няколко дни взех и 12 волтовата. Не съм я пускал още да помпи нещо реално, но чисто субективно, като сила на въздушната струя не отстъпва на 220 волтовата.
Определено става и за почистване, със силна въздушна струя, на прах в труднодостъпни места.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
sashot написа:
themask написа:
Определено става и за почистване, със силна въздушна струя, на прах в труднодостъпни места.
A, towa е много хубаво
vlax - майстор
kuger написа:
Нормално, някой като залитне, ще се намерят поне трима да му подложат крак!
Поздрави на праведните!
Аз знам,признат грях,половин грях.
Значи постъпката му е наполовина опростена.
vlax - майстор
sashot написа:
themask написа:
Аз освен да си помпа лодката на язовира,дюшека на плажа,я ползвам и за разгаряне на жаравата на барбекюто.
От 8-9 години имам общо 4 бр. най.различни модели - на 220 V и на акумулатор ,и една съм направил с кабел от запалката на колата.
jekasus - майстор
vlax написа:
Значи постъпката му е наполовина опростена.
Абсолютно нищо грешно не е направил, аз също върнах инструмент и то абсолютно чист и пълна и не похабена комплектация, ама управителя дори не го отвори(а можех да сложа парче тухла вътре вместо инструмента :? ) Щом имат такава абсолютна гаранция, значи е заложена в техните печалби... тоя перфоратор реално не струва повече от 50 лв, както и ония бош за 100 лв, дето предлагат циганите на битака(или продавалника)...
bulhomes2 - майстор
vlax написа:
...Аз знам,признат грях,половин грях...
Не мисля, че си мисли, че е грях...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: