n_a написа:Подарява солна киселина, в РУСЕСолната киселина е лев и двайсе на литър наливно. За тези литър, литър и половина не си заслужава разкарването.
По-добре си я ползвай за тоалетната чиния. Като видиш как чисти, ще тръгнеш да си търсиш още.

n_a написа:Подарява солна киселина, в РУСЕСолната киселина е лев и двайсе на литър наливно. За тези литър, литър и половина не си заслужава разкарването.

hidrazin написа:Аз в другата тема писах че се отказвам защото мислех че е по голямо количеството. Иначе за чистенето си е много вярно. И да добавя че Кислола който се продава в магазините за чистене на варовикови отлагание е всъщност доста разредена солна киселина.n_a написа:Подарява солна киселина, в РУСЕСолната киселина е лев и двайсе на литър наливно. За тези литър, литър и половина не си заслужава разкарването.
По-добре си я ползвай за тоалетната чиния. Като видиш как чисти, ще тръгнеш да си търсиш още.
 ))) Благодаря ви! (наистина не се бяхме сетили)
))) Благодаря ви! (наистина не се бяхме сетили)Svetoslavoff1 написа:Ако на някой му върши работа 20" CRT фунай с малък дефект, да се обади. Има добра и стабилна картина, но се появи лек вълнообразен фон. Според познат тв майстор дефектът е малък и лесно отстраним. Ползвах го към кабелна тв.Аз към това мога да добавя един, мога да кажа "чисто нов", DVD Player Panasonic Home Theater (без колонките) и да стане цяла кинозала
Падна ми изгодно лцд и горният е излишен.
Само лично предаване, че иначе си е хамалогия:)
 . Модела е SA-HT540. Историята му е, че още като го взехме имаше лек дефект. Пускаме си филмето и след произволно време вадеше грешка "Е-някакво число" (май 24 беше числото, не помня точно). Водих го в гаранционния сервиз, но ми го върнаха с коментар, че нямало проблем с плеъра. Може и от дисковете ми да е било, но така или иначе седи непипнат на шкафа вече 6-7 години. Също лично предаване
 . Модела е SA-HT540. Историята му е, че още като го взехме имаше лек дефект. Пускаме си филмето и след произволно време вадеше грешка "Е-някакво число" (май 24 беше числото, не помня точно). Водих го в гаранционния сервиз, но ми го върнаха с коментар, че нямало проблем с плеъра. Може и от дисковете ми да е било, но така или иначе седи непипнат на шкафа вече 6-7 години. Също лично предаване 
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: