• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 86
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
ivouz - специалист
Нали е с 3 г. гаранция ,ще искам друго .Какво ще стане като ти го пратя не разбрах.
kuger - майстор
ivouz написа:
Нали е с 3 г. гаранция ,ще искам друго .Какво ще стане като ти го пратя не разбрах.
Ще си го ползвам :-D
ivouz - специалист
Аха ,разбрах те ,Ще ти пратя второто ако и то не заработи обещавам.Ако пък си взема парите не чакай.
kuger - майстор
ivouz написа:
Аха ,разбрах те ,Ще ти пратя второто ако и то не заработи обещавам.Ако пък си взема парите не чакай.
Ако няма второ, пращай първото, парите пак ще си ги имаш.
ivouz - специалист
Кuger, виж сега ,купил съм го да ми служи не става въпрос за парите .Ако знаеш как да го накарам да работи помагай .Ако го разглобя ще намеря причината обаче гаранцията .....
Аз ся с тез червени домати се хвнах в капана, лошото че няма кой да полива .
Пак питам : Някой вече ползвал ли е новия програматор от Лидъл?Благодаря!
kuger - майстор
Има един лаф "..ако нищо друго не помага, прочети инструкцията" :-D .
Не искам да обидя, но явно нещо ти убягва в настройката. Впрочем, аз втора година ползвам предишното програматорче от ЛИДЛ, и пак при пренастройване се вкарвам в голям филм.
пп: А може и наистина да е дефектно :?
miroki - майстор
Ба си времето, не мога още да си пробвам капковото.
Иначе взех още малко фитинги да си разклоня и двата дворни маркуча. И холендер, да разкачам фитингите на капковото.
ivouz написа:
Програматорчето от Лидъл се оказа пълен таш...к.Не можах да го накарам да работи! Пет пъти прочетох книжката, десет пъти го пробвах е, няма.Отваря, изплюва половин литър вода и толкова
след това се чува че затваря.Просто не пуска и не пуска водата нататък .Ще го връщам !
Ако някой вече го е пробвал да сподели?
Колкото и пъти да четеш няма да го оправиш,повечето са дефектни.Аз смених три,четвъртия още не съм го пробвал с вода.Първия беше със същия дефект като твоя.Втория пускаше вода, но не изключваше.Третия работеше когато си иска.Един път пуска вода,друг път не пуска и дава грешка.Настройката е елементарна,но аз първия път се заблудих с настройката за изключване.Настройва се продължителността,а не часът на изключване.
ivouz - специалист
Аз по принцип съм голям "късметлия" с евтините неща .Всеки път си казвам че,няма да купувам боклуци но ....
Точно така,настройва се продължителността,а не часът на изключване, което си е простотия.
Отървах се от него !Ако го бях пратил на Кугер щеше да ме псува.
Сега съм " програмирал" съседа ,обаче не работи прецизно.
kuger - майстор
ivouz написа:
Аз по принцип съм голям "късметлия" с евтините неща .Всеки път си казвам че,няма да купувам боклуци но ....
Точно така,настройва се продължителността,а не часът на изключване, което си е простотия.
Отървах се от него !Ако го бях пратил на Кугер щеше да ме псува.
Сега съм " програмирал" съседа ,обаче не работи прецизно.
Аз поне съм далечко, бре :-D
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 86

Тема "Въпроси за изграждане на капково напояване за градина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: