ivouz написа:Добър избор !Честито !Благодаря, мисля че не съм сбъркал, въпреки че и цената и е добра, но както каза Тани да сме живи и здрави.

ivouz написа:Добър избор !Честито !Благодаря, мисля че не съм сбъркал, въпреки че и цената и е добра, но както каза Тани да сме живи и здрави.
dpp написа:Така..аз имам един въпрос.Погледни на 21стр. там е дискутирано, stiv1961 е дал и линк към един сайт. И аз се бях навил да взема такава кастрачка, но като се замислих май ще е голяма хамалогия.
Тея китайки дето са с верижна приствка , т.е. се маха кордовата глава или диска или тройката и се слага меч, тая верижна приставка само за тях ли е или е един вид универсална за всичките китайки или универсална за модела и не става на други машини??
Говоря за тея дето имат приставка с верига за рязане на клони..
Илчо Илиев написа:Еее, най на края си взе мерака...Да си я ползваш дълги години и само гориво да наливаш..П.С. Някой ден , като ми остане време, ще мина да направим една кушия с косачките, да имаме точна съпоставка на изтока и запада..Благодаря приятелю, пожелавам ти в най-скоро време да ти се реши малкият проблем
п.с. Аз също бих искал маркова техника,но има един мъничък проблем.....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: