• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 116
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
Stefan_62 - майстор
ivouz написа:
Добър избор !Честито !
Благодаря, мисля че не съм сбъркал, въпреки че и цената и е добра, но както каза Тани да сме живи и здрави. :drinkers:
dpp - специалист
Stefan_62, както казах да ти е честита!
Има един лаф "Кефа цена няма"!!!
Да работи безотказно и да ти прави кеф кат косиш!
Аз ако имах пари бигх зел нещо по -марково ама има и друго - имам 600-700 м2 място за косене. Ще го кося два пъти най много три пъти в годината + местата за паркиране пред къщата. Затова и няма смисъл да инвестирам в шилка или друго - виж дърворезачката ми е безотказна шведка! :-D Там н акитайка не разчитам както и за сериозните машини в инстоментариума ми.. :roll:

Така..аз имам един въпрос.
Тея китайки дето са с верижна приствка , т.е. се маха кордовата глава или диска или тройката и се слага меч, тая верижна приставка само за тях ли е или е един вид универсална за всичките китайки или универсална за модела и не става на други машини??
Говоря за тея дето имат приставка с верига за рязане на клони.. :?
Stefan_62 - майстор
dpp написа:
Така..аз имам един въпрос.
Тея китайки дето са с верижна приствка , т.е. се маха кордовата глава или диска или тройката и се слага меч, тая верижна приставка само за тях ли е или е един вид универсална за всичките китайки или универсална за модела и не става на други машини??
Говоря за тея дето имат приставка с верига за рязане на клони.. :?
Погледни на 21стр. там е дискутирано, stiv1961 е дал и линк към един сайт. И аз се бях навил да взема такава кастрачка, но като се замислих май ще е голяма хамалогия.
iivanov - майстор
Е, имал си бол пари , Стефане , дал си . :-D Честито и дълги години да я ползваш! :partyman:
Ъъ , тая приставка не мисля че е подходяща за коси с велосипеден тип ръкохватки.
Stefan_62 - майстор
iivanov написа:
Е, имал си бол пари , Стефане , дал си . :-D Честито и дълги години да я ползваш! :partyman:
Ъъ , тая приставка не мисля че е подходяща за коси с велосипеден тип ръкохватки.
Благодаря Иво, за коя приставка казваш, тази която се поставя за рязане на кордата ли :?
iivanov - майстор
Не , за приставката с веригата , за рязане на клони.
Stefan_62 - майстор
iivanov написа:
Не , за приставката с веригата , за рязане на клони.
Aааа :shock: , да прав си но още се двоумя дали си струва. Мисля, че ще е ми е по удобно с бензиновият трион, не знам трябва някой който е използвал такава кастрачка да даде мнение.
bulhomes2 - майстор
Аз съм ползвал циркулярен диск. Реже си клонки без проблем. Махал съм клони, които са ми пречили, не съм рязал дърва за огрев. Но и с оная джиджавка предполагам ще ти е зор да си режеш дърва за огрев...
Илчо Илиев - майстор
Еее, най на края си взе мерака...
Да си я ползваш дълги години и само гориво да наливаш..

П.С. Някой ден , като ми остане време, ще мина да направим една кушия с косачките, да имаме точна съпоставка на изтока и запада..

п.с. Аз също бих искал маркова техника,но има един мъничък проблем.....
Stefan_62 - майстор
Илчо Илиев написа:
Еее, най на края си взе мерака...Да си я ползваш дълги години и само гориво да наливаш..П.С. Някой ден , като ми остане време, ще мина да направим една кушия с косачките, да имаме точна съпоставка на изтока и запада..
п.с. Аз също бих искал маркова техника,но има един мъничък проблем.....
Благодаря приятелю, пожелавам ти в най-скоро време да ти се реши малкият проблем :supz: . Когато решиш заповядай да ги тестваме, стига да е останала трева :lol: :partyman:
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 116

Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: