• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 460
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
rosso666 - специалист
=D>
Здравейте
Имам едно запитване. Решихме да си закупим пелетна камина на фирма Golden Fire от Благоевград. Има ли някой, който ползва такава камина или котле, да напише дали е доволен от продуктите на тази фирма. Аз съм се спряла на ПЕЛЕТНА КАМИНА GF24.
http://goldenfire.alle.bg/%D0%BF%D1%80% ... %BD%D0%B8/

Другата, която разгледах е Пелетна камина с водна риза BURNiT Comfort PМ-В 23kW
http://shop.amigobg.com/product/1748/pe ... -23kw.html

По принцип разликата в цената е доста голяма, първата е 1900 лв, а втората е 2800 лв.
Моля, някой да ми даде съвет, тъй като съм и жена и много не са ми ясни тези неща.

Само да вметна, че досега се отоплявах с котле на Прити от 18 киловата на дърва и въглища.
syncho - майстор
Прекалено много неточности и неясноти покрай Mareli/Golden Fire. Не съм виждал все още на живо, но изглеждат силно подозрителни с такава цена. За на Burnit камините има доста писано за това ще си спестя коментарите.
Някой знае ли нещо за тези пелети италиански са?

Прикачен файл

Share2015-06-15-c72384cc445af4da2b6fd8f55d9f74e3cf4319b423d6cab5bbb2c25d835f056e-Picture.jpg

Прикачен файл

Share2015-06-15-2645f2dda28a6ee5b8dab0feb038a0627130cae7ff713dc9177a7e4b082a91a0-Picture.jpg
LazarGanev - "Велик майстор"
syncho написа:
Прекалено много неточности и неясноти покрай Mareli/Golden Fire.
С една дума - като в една телевизионна реклама - продават ти китайска котка в торба, но с италианско име :cool: . Един комшия ме извика да ми покаже котела с тази марка и да видим какво да се прави. Горелката беше "умряла" на третия месец след тежки мъки, СЕРВИЗ НЯМА, заради "саморекламата" (всъщност антиреклама), че фирмата продава директно на крайни клиенти, за да спести сервизния рабат. При повреда изпращаш горелката (или камината) по куриер да ти я поправят в завода, като всички куриерски услуги са за твоя сметка. Честито на печелившите, дет се вика :)
Бай Гого - специалист
aleksibebov написа:
Някой знае ли нещо за тези пелети италиански са?
Тези пелети се произвеждат в гр. Велинград,но собственика на фабриката е Италианец.
Пелетите не са лоши,почти не правят шлака,но пепелчица си има.
stoyanstoyan - специалист
В перник продават пелети на 270 лв тон чамови незнайно качество
n.ganev - майстор
От такова незнайно качество после има тревоги от знайно естество.
filmatoplo - майстор
Задължително тест , но едва ли -всеки следващ палет е с еднакво качество като предния :) .Защото в всяка дъскорезница вече има машина за пелети -бай Петко ги прави , Мичето ги продава в канцеларията и вдига рамене на всеки по сложен въпрос -тешко ни .
s_s1 - специалист
За изминалия отоплителен сезон разхода е около 3 тона костилки от вишни и череши, около 700 кг. орехови черупки и 150 кг. пелети.
Рапорт даден!
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 460

Тема "Разход на пелети!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: