• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
kuger - майстор
nikolovvd написа:
Избирай!
http://www.hid.bg/double-din-oem-multimedia-opel
Обясни човешки, бре! Не виждаш ли, че момчето не ги отбира още нещата.
Това е допълнително слагано, доста скъпичко е и с доста екстри.
nv952 - майстор
Ходих да я видя ама е много зле. :?
Има счупени неща,скъсано по купето...НЕ
Обаче и там не се събирам комфортно :(

Май ще се ориентирам към комби а хич не ми се ще. :проба:
nikolovvd - майстор
kuger написа:
Обясни човешки, бре!
Мислех да му пиша точно това, което е видял, но не ми се пророкуваше.
То е ясно, че да сложиш на кола нещо за 1000 лв., при все че в колата има редица недостатъци, си има причина - да отвлича вниманието от останалото. А мястото на което е поставено е без коментар - GPS-а става за украса.
Един от колегите е с неговата височина, но килограмите са май с 50% повече. Преди караше Мерцедес. После го смени с Рено Меган комби, но му бе тясно. Сега е с VW Шаран и гледам, че не се оплаква. То Шаран и Форд Галакси е едно и също и само емблемата е различна.
Последна промяна от nikolovvd на вт юни 16, 2015 9:05 pm, променено общо 1 път.
dyaneff - майстор
Жена и кола е на късмет. Това, че изглежда "лъскава", не означава, че е идеалния избор. Ще цитирам един колега, който доста добре описва състоянието автомобилите произведени последните 20 години. :
"някога автомобилите се сътворяваха с любов и разбиране на четожната дъска от техничари хора разбиращи от това което правят(изобретатели и конструктори) и след проби "отстраняване на детски болести" и определени км. пробег отиваха на производствената линия за да стигнат безупречни до потребителя!...-сега автомобилите се сътворяват на компютър от подрастващи гейове взели се на сериозно че са "инженер-дизайнери" със водещата роля и най активното участие на "главният счетоводител"(който всичко е изстискал за цена) ,и отиват направо на роботизираната поточна линия...а оттам недъгави и със хиляди "детски болести" направо при потребителя!
nikolovvd - майстор
Но всеки ги харесва лъскави. :shock:
Както жените, така и колите се напудрят, за да не им се виждат дефектите. :lol:
И двете като ги изкъпеш и веднага им виждаш дефектите. :-D
nv952 - майстор
nikolovvd написа:
Както жените, така и колите се напудрят, за да не им се виждат дефектите. :lol:
И двете като ги изкъпеш и веднага им виждаш дефектите. :-D
:lol: :supz:

Утре пак ще обикалям из къщите в Бургас.
Но първо ще ида до Ветрен и от от към Бургас. :)
kuger - майстор
Момко, ти не разбра ли, че от Бургаски автокъщи кола не се купува? Такава тенекия ще ти вържат, че години ще си я влачиш!
Обикаляй Нет-а, вземай VIN-а на колата и бягай в съответния сервиз. Жалко, мога да ти дам инфо за пътеките само за Рено. Май дългуч, като тебе ще се събере спокойно в Рено Еспейс, хем като те изгонят от някъде ще си имаш спалня на улицата :-D
Последна промяна от kuger на ср юни 17, 2015 12:06 am, променено общо 1 път.
nv952 - майстор
Знам,знам! :)
Обаче да се мъкна до Пловдив или някъде другаде само за да я вида или да я пробвам и да се окаже че нещо не и в ред :?
Пък и има една подробност.

Нали обясних че трябва да се събера вътре :-D
Затова си правя разходки из Бургас...само за тест.
И ако намеря нещо, което ми хареса ще търся същата кола из България. :roll:
kuger - майстор
Аз, мисля, писах как я купих сегашната, малко инфо от продавача, малко инфо от сервиза, почти никакъв оглед :shock: , ако имам късмет ще я бъде! А, да, пазарлък до дупка за всяка забелязана неизправност.
Че няма да намериш свястна кола е ясно, поне да е по-евтина.
nv952 - майстор
:megaeek:
Сигурно е от злато :lol:

Прикачен файл

vaii.JPG
vaii.JPG (22.24 KиБ) Видяна 1299 пъти
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10