• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
nv952 - майстор
След като обсъдихме кошника сега е ред
да обсъдим каско

http://www.sdi.bg/web/v/avtomobilnizast ... 10011.html

2003 Баща ми като докара ауди-то помня че му направи каско и където и да идем все колата гледаше :-D
Който мине край нея се оглеждаше все едно е терорист :lol:
После бяха счупили дясното огледало и платиха няква сума :?

И сега аз се чудя...дали да правя.
Все пак кошника е 2006г...може някой да реши да му фЪрли един камък :shock:

Нямам си идея къде да я застраховам ...Гледам по ТВ-то едни реклами ..ама само до там.

Ако някой се е сблъсквал с застрахователи,нека сподели малко опит. :)
dyaneff - майстор
Понеже си млад шофьор се поинтересувай предварително колко струва автокаско и гражданска. Поискай две оферти, ако колата е на името на родителите ти, и на твое име.
MamaMy - майстор
Сите са маскари. Търси някъде с връзки и си имай едно на ум. Платиха ми само половината от стойността на колата :x
nv952 - майстор
MamaMy написа:
Платиха ми само половината от стойността на колата :x
Откраднаха ли ти я :?:
kuger - майстор
nv952 написа:
MamaMy написа:
Платиха ми само половината от стойността на колата :x
Откраднаха ли ти я :?:
Не, била Форд :-D
Половин час смятах и ти писах на лични, когато реших да пращам, се сгъбяса нета, и ЛС -то отиде в неведението.
Накратко, за Бургас данъците са убийци. Като туриш и Г.О., ако туриш и Каско, приготви хилядарка. Тури обслужването и скритите кусури и прибави още хилядарка. Та, като вземеш нещо за 6000, като нищо ще ти дойде 10000 бинки.
Всъщност, взе ли нещо?
MamaMy - майстор
Да. Беше Астра Ф на 12 години и лично си я докарах от Германия. Застраховаха я за 6000 лв а ми я платиха на 3000. При положение, че бях застраховал при приятел с позиции във фирмата. Цената беше реалната тъй като тогава имаше мито и ДДС. Иначе там в немско я платих на 1550 евра. После ми излизат с номера ми има свръх застраховане. Реалната цена била 3000 другото било държавни такси и не влизали в застрахователната цена. Ма кога вземаха вноските нямаше отстъпка заради таксите. Ако купувах колата от нашия пазар всичко това щеше да е включено в цената, но тогава нямаше как да ги броят тези такси. Абе номера. Взех 3000 добавих още толкова и купих друга от тук в много по-окаяно състояние. И след това разбрах...
Трябвало да почерпя, че нещо съм взел. Повечето застраховани са пили вода. Водят с години дела и не са взели нищо. Аз съм бил от "връзкарите :lol: "
nv952 - майстор
kuger написа:
Всъщност, взе ли нещо?
Ако взема ще научите всички :-D
Chefo77 - майстор
Да не би да те покажат по телевизора, на гости при МиУен? :)
profesionalist_wood - майстор
Дали някой си дава сметка за разхода на км. и за цената на дюзите за гориво :?:
Само дюзите ми за дизел струват 1500 лв :lol: А те са ей едни мънички колкото запалка...да не говорим на тойотите за 800-1200 лв на брой :lol:
hidrazin - майстор
profesionalist_wood написа:
...Само дюзите ми за дизел струват 1500 лв ...
Ами оправяй се! Последно като сменях разпръсквачи преди 10-тина години, бяха по 18 лева бройката - Бошовски, нови. :lol:
Повече пари дадох да ми ги сменят че не ми се цапондреше с нафта. :shock:
:partyman:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: