Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Някои от колегите са ме виждали, така, че могат да потвърдят... :)
DundyTheCroc - майстор
Пистолета за горещ въздух от предишната промоция не ставаше, гледам този е с нов дизайн, дано са го оправили. На стария металния цилиндър с нагревателя е хванат директно за пластмасовата турбина на вентилатора и като загрее става страшно...
stan73 - майстор
Не съм обръщал внимание къде е хванат на моят (закупен на предна или по-предна промоция), но си работи много добре, доволен съм. Кофти беше само, че нямаше куфар, а беше само в кашонче, но преди това имах един Агойома или Акита от Метро (изгоря му нагревателят след между 6 или 8 години ползване (умерено)), та сега с известни уговорки прибирам Парксайският в куфарчето на другия.
profesionalist_wood - майстор
Който си е купил инструменти от началото на откриването на Лидъл ще се облажи а който закъснял ще се ядосва
stan73 - майстор
Това не го разбрах съвсем...
Един вид - който си е купил в началото, са си по-качествени, а сега не, или ?
в началото бяха качествени а сега им спадна качеството,един вид хитруват като са видяли че има пазар,пък що да не си сложат пари в джоба с по евтини изделия...?
nikolson - майстор
Виждам пасатор на последната страница. Някой може ли да даде мнение, че идва като по поръчка. Преди седмица булката изгори стария. Този гледам е 600 вата (???).
stan73 - майстор
Ами да, определено усещам спад в качеството на ел инструментите, но то това си е в световен мащаб при почти всички марки (а и при другата техника - "бяла", "черна", автомобили, даже и ултраскъпа маркова техника за промишлеността, накратко - няма пълно щастие).
Това означава и спад на оборота.....близо до ума е. Ама малоумните мениджъри си знаят едно-печалба,печалба и печалба
prascho - майстор
Аз също мога да потвърдя, че в сектора, в който работех финансовата страна през последната година надделя над техническата. Качеството спадна...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: