Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
profesionalist_wood написа:
Това означава и спад на оборота.....близо до ума е. Ама малоумните мениджъри си знаят едно-печалба,печалба и печалба
Всъщност за съжаление грешиш - идеята им е, че не трябва да имаш една техника цял живот (дет' се вика: "От къде, на къде, ама ха !"), и да си ги сменяш най-много на няколко години, и така да имат по-голям оборот. Лошото е, че като за нас са толкова трагични нещата, че аз например няколко пъти си купих ел инструменти, в които не само не е заложен голям ресурс (аз и нямам претенции за това, любител съм и ползвам нещата когато се наложи (т.е. - рядко)), а и бяка с откровенно ниско качество - т.е. неставащи. Веднага им ги върнах. Поне за това не са ми правили проблеми... (Вярно имаше загубено време и средства за път (Лидл наблизо до нас няма), но поне винаги са си уважавали гаранциите, за което ги уважавам.)
israeli - специалист
Вие тук не откривате топлата вода. :idea: Има много интерсен документален филм за електрически крушки с нажежаема жичка, които преди са били вечни. След създаването им, проектантите осъзнават грешката си и веднага я коригират с намаляване на живота им драстично, за да имат гарантиран оборот от продажби. :)

Открих го в нета разделен на 5 части. Горещо ви препоръчвам да ги изгледате:
https://www.youtube.com/watch?v=Agr89PUwdsM#t=173
bulhomes2 - майстор
profesionalist_wood написа:
Това означава и спад на оборота.....близо до ума е. Ама малоумните мениджъри си знаят едно-печалба,печалба и печалба
Ти като многоумен мениджър коя верига си направил?
juvesan - специалист
Е, стана Говорилня... нека бъдем по конструктивни де..... а за оффтопика: всички знаят, че Войната и Парите въртят СветЪ ! :rolleyes:
kr1100 - майстор
stan73 написа:
Намерили, че премерили...
Къде ще намерите друг, толкова пълен комплект с поне това качество и на такава цена ? :axe:
Mannesmann 215 части , но цената е друга. имам го от 2007г.
Последна промяна от kr1100(стар) на пет юни 19, 2015 11:08 am, променено общо 1 път.
vasko9999 - специалист
Взех големия шлайф,общо взето добре се представя,има си плавен старт,шума от редуктора си е нормален(все пак е голям шлайф), НЕ мирише на нищо притеснително,пройзводство на комперанс.Взех диамантината и комплекта дискове.Диамантината е добре със много малко биене(едва забележимо при спиране на диска)-става.... няма, вибрации в шлайфа кокато я завърти.Комплекта дискове от 6 броя(един за грубо,два за камък,три за метал-добре оформен комплект за 10лв) само два от дисковете стават(един за метал и един за камък) останалите бият доста - ще се връщат.И диамантината и дисковете са на ADW,което ме изненада с това ниско качество???Ако може някой да ми препоръча марка/и хубави дискове ( които е пробвал) да си купя.
Последна промяна от vasko9999 на чет юни 18, 2015 11:35 am, променено общо 1 път.
stan73 - майстор
Ферд, Хилти...
stan73 - майстор
kr1100 написа:
stan73 написа:
Намерили, че премерили...
Къде ще намерите друг, толкова пълен комплект с поне това качество и на такава цена ? :axe:
Mannesmann 215 части , но цената е друга. има го от 2007г.
Относно Манесман - за съжаление вече не са това което бяха, така че - нито цената, нито качеството ! ;)
nikolson - майстор
Искам за пореден път да внеса уточнение. Старата фирма Mannesmann AG не съществува от около 15 години. Тя никога не е правила инструменти. Създадена е през 1890 година като металургичен завод, през годините придобива фирми от областта на комуникационното оборудване, правеше компютри и периферия Mannesmann-Tally.
Това подразделение беше купено от Водафон, а помишленото от ABB.
Инструментите, които виждаме са от http://br-mannesmann.de/home.html#1, нещо като Айнхел, Райдер, Топмастър и т.н.
stan73 - майстор
Така или иначе са съжаление от поне 6 години доста са занижили качеството (както и при много други фирми де (може и доставчик да са сменили, не съм запознат с това..., обаче след като от Лидл мога да си купя добри механични инструменти на добра цена, защо изобщо да се набутвам с друго ? Неприятното обаче е, че рядко ги пускат и не са налични винаги... (както писах по-горе "няма пълно щастие")

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: