Напишете въпрос свързан със санирането.
Bobby - специалист
Здравейте, снощи мазах балкона с бяла влачена силиконова мазилка 25кг. (1.5мм) от бака на ДЕКО, едвам ми стигна, обаче на сутринта видях, че има няколко места където прекалено гладко и ме дразни, още една бака обаче не ми се купува за 1 кв.м.
Има ли вариант да взема някаква суха, защото е на по-малки и по-евтини чували и подобни или просото да дам още 60-70лв. за една бака и така?
MASTER - специалист
След като един път си я завършил и е изсъхнала -каквото и да опитваш да правиш (даже и да купиш същата) - ще стои като кръпка на нови гащи.

Единственият вариант е наново и нацяло - от ръб до ръб.
Bobby - специалист
Сигурен ли си, защото като я купувах ми казаха ,че се слагали две ръце, което ми се стори странно.
Мазилката е бяла.
MASTER - специалист
Точно на Деко не съм запознат с продуктите,но това е основен принцип на всички финишни мазилки - корекция на изсъхнала мазилка се прави от ръб до ръб. Няма как да не стане кръпка ако насложиш само на един участък.

Иначе на две ръце - това означава първа ръка,и после втора, покриваща отгоре първата.
Bobby - специалист
Благодаря за съвета, направо купувам нова бака.
stenmark - специалист
Ако едвам ти е стигнала,нали се сещаш че трябва да повториш цялата процедура.Не става направо върху старата,поне да беше драскана.Тая влачената като видиш че не става на черти,сам си ги правиш с драскалката/с ръбчето/.
Bobby - специалист
Мерси , ще опитам!

Тема "Малък проблем със силиконова мазилка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: