Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev - майстор
Филме, ше дода да ти направя ревизия :lol: .
n.ganev - майстор
#-o Баси. Мрачно е. Вали дъжд. Аз съм разбутал димоотводната система и трябва да включвам бойлерчето на токиц. Сърцето ми се къса #-o .
димитар кисиов - специалист
n.ganev написа:
#-o Баси. Мрачно е. Вали дъжд. Аз съм разбутал димоотводната система и трябва да включвам бойлерчето на токиц. Сърцето ми се къса #-o .
запали ли
n.ganev - майстор
Не съм Ва браат. Как да запаля като съм ручнал кюнците че чакам едно коляно с ревизия - нали променям нещата заради стабилизатора на тягата че си поръчах и елемент със пробка за измерване :yawinkle: .
n.ganev написа:
Не съм Ва браат. Как да запаля като съм ручнал кюнците че чакам едно коляно с ревизия - нали променям нещата заради стабилизатора на тягата че си поръчах и елемент със пробка за измерване :yawinkle: .
направи една гърция например докато чакаш
n.ganev - майстор
:lol: Няма време. По близо ми е да дойда при тебе че и Попето да ми попее :drinkers: .
n.ganev написа:
:lol: Няма време. По близо ми е да дойда при тебе че и Попето да ми попее :drinkers: .
идвай топла вода да искаш
filmatoplo - майстор
Ползвате ли вече горелките само за БГВ , кой режим ползвате , къде слагате датчика в бойлера , на какви градуси нагласяте , разход на пелети .Да обменяме опит -това е актуално сега , Грейко ще бъде тествана по сериозно за първо лято само за бгв .
аз зададох хистерезис от 5 гр. работа само помпа за бвг и следобедно включване от програмата за време от 16 до 19 към системата има слънчеви колектари и разхода е смешен много е удачна системата
n.ganev - майстор
Аз цяла пролет си топля БГВ от пелетките когато няма слънце и както писа Митака разхода е смешен за 120 литра. Ползвам нормалният режим защото съм с трипътен и една помпа , а горелката подава сигнал на ел. магнитен вентил. крановете на отоплителните кръгове са затворени. С кило - кило и половина стоплям бойлера доволно. Ама сега съм болен докато оправя връзката от котела до комина, а реших да сменя и радиаторите абе луда работа :cool: . Датчика е в гилзата / бойлера е с две серпентини Теси / Ткотел=65гр. Тбгв=60гр. Хистерезис 2гр.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: