Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Nemski - специалист
ами няма как това леко си е като кисело мляко, гъсто гъсто. на другата си пише, че за първа ръка се разрежда с около 10 процента вода. на мен попринцип бялата ми трябва, колкото да се белнат малко стените, че на бял фон по-добре хваща основната боя а пук и по-малко ръце отиват.
masterval - майстор
Ако е станало много гърчаво, го изшкури леко с 120 шкурка, после нанеси отново грунд, вече знаеш как. Разреди повече латекса, купи си валяк 25 см полиестерен и търкаляй само вертикално без да повтаряш много, но и без да пропускаш. Ще стане :wink:
Nemski - специалист
ми аз на едното място го изтърках с шкурка 180 и без груд с не разреден латекс. мисля, че пак става работата. нали ми казахте, че не трябвало пак да се минава с грунд. минах го с неразреден зада може да стане малко по-релефно, че където е шкурено става много гладко, а на другите места седи малко по-релефно. до утре трябва да го оправя, че ще нанасям основния цвят вече.
masterval - майстор
Абре, Немски, загуби се, да не те преби жената? Не споделяш, нещата май се сговниха?
Пиши, моля те, да не те мислим...
Грешката ти беше, че от много майки сука.
Не знам, кой те светна да не грундираш втори път, но не е прав. Грундирай с разреден грунд по три-четири пъти - тогава кръпките не личат. (Когато си шкурил капки - това пак са си кръпки, основата излиза.)
Особено лесно е, когато си с български "латекс".
Успехи.
И здраве
:-D :-D

Да добавя нещо, мисля, че е важно. РАЗРЕЖДАЙ ПУСТИЯ МУ "ЛАТЕКС".
НЕ МИСЛИ, ЧЕ АКО Е МАКС. ГЪСТ, ЩЕ СТАНЕ МАКС.ДОБРЕ.
По-скоро - макс.проблеми.

Тема "въпрос за български латекс...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: