• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
kalpev - специалист
nv952 написа:
У кошншка има сложен Parrot Bluetooth Handsfree
Телефона го намира обаче иска парола :?
На дали ще е еднаква за всички.
Някви предложения как да я отгатна :shock
Невенски, първо, честита ти придобивка :) Със здраве да си я караш, дълго, безаварийно и трайно да ти се отплати :)
За Parrot-а, основно зависи от модела, но първоначално пробвай със стандартните пароли - 1234 или 0000. Ако не се получава, трябва да му дадеш reset. По принцип се reset-ва с продължително натискане едновременно на червения и зеления бутони. После за парола пробвай 0000 или 1234.
DundyTheCroc - майстор
Чичко Гугъл казва, че стандартния код е 1234, ако не стане ресет както е казал колегата.
nv952 - майстор
kalpev написа:
За Parrot-а, основно зависи от модела, но първоначално пробвай със стандартните пароли - 1234 или 0000.... По принцип се reset-ва с продължително натискане едновременно на червения и зеления бутони.
DundyTheCroc написа:
Чичко Гугъл казва, че стандартния код е 1234, ако не стане ресет както е казал колегата.
:thumbs:
Благодарско и на двамата.
Получи се.

Вчера пробвах с 0000 и 1234 но не се получи. (тия пароли пишеше на самият ми тел-снимката по долу)
Днес първо го рестартирах и пробвах 0000 ама-НЕ
Пробвах 1234... И СЕ ПОЛУЧИ :partyman:
Естествено,звъннах и се чува добре.
Чудя се дали когато двигателя работи няма да има смущение и човека от среща да не ме чува добре,но ще разбера. :)

Тенкю още веднъж!

Разглеждах кабелаците под седалката защото датчика за сложен колан май е изключен :?
Търсих букса ама нямаше.
Само едно червено копченце.
После ще го снимам. :)

Научих и още нещо за седалката :-D
Можела да се пуска на долу. (само предната й част)
Изображение

Прикачен файл

sedalka.JPG
sedalka.JPG (26 KиБ) Видяна 1058 пъти
kuger - майстор
Аз се чудя как да се отърва от досадно пискане, ти искаш :-D
Смущенията няма да са по-големи, отколкото, ако говориш на улицата.
nv952 - майстор
Забравих най важното #-o

Къде според вас дизела е по качествен?

За да се прибера до Бургас сложих 25л от Лукойл.
Обаче мисля за напред да зареждам само в Еко.
8-[
Kirilpm - специалист
От нито една бензиностанция в Бургас не съм имал проблем с нафтата,колата ти има достатъчно добър филтър не се притеснявай.Единствено избягвам лукойла на входа в другата ми кола напълниха 55 литра в 50 литрова газова бутилка с ограничител.
Кики - специалист
Лятото имаш право и на друг избор, зимата обаче OMV. Изпробвано и изпитано, същото се отнася и за газта и бензина. Скоро се бях запалил по Лукойл заради по-голямата отстъпка, е да ама вече само ако ми дават на половин цена ще зареждам там. За газта най-коректни откъм количество пък и качество са на ОМВ до Метро.
kuger - майстор
Не изпадай в параноя, избягвай кварталните. Не виждам с какво зимната нафта на Лукойл е по-лоша от тази на OMV, само дето тази на OMV е по-скъпа.
Kirilpm - специалист
За ОМВто в Бургас е вярно от там с 20 лева газ минавам средно 240км,както и ЕКОто по пътя за Равда,с повечето други бензиностанции разхода расте,друг проблем не съм имал.В Поморие има Lukoil,който всъщност не е Lukoil ами нещо като франчайз,оттам не съм доволен нито от нафтата нито от газта,понеже ми дадоха феноменален разход две различни коли,друг проблем не съм имал,та вече и правилото с малките бензиностанции не важи.Но с нито едно гориво не съм имал проблем,който да навреди сериозно на колата,нито един път не ми е замръзвала нафта.С газта на няколко пъти сменях филтри на всеки 3000км понеже беше пълна с графит и ги задръстваше за отрицателно време.Ако вземеш толкова да се чудиш къде ще те излъжат,колата ще трябва да стои пред вас с празен резервоар.
Chefo77 - майстор
Моите двете ги поя на Ромпетрол, Дизелор и в последно време - на Шел с Нитро+.
Лукойл не ми допадат нещо. Твоето животно с Опел, Исузу или Фиат мотор е? Че Исузутата са малко капризни към нафтата.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: