Нека намерим най-тънките цени.
ESPACE - майстор
Ако вземем за база камъните които имам и които измерих измерих току що то на камък 1/4 стената е 6.3мм, на камък 3/8 стената е 9.5мм, а на камък 1/2 стената е 12.7мм - значи на камък 3/4 трябва да е 19мм а на 1 " -25,4мм
dundi - специалист
ESPACE написа:
Ако вземем за база камъните които имам и които измерих измерих току що то на камък 1/4 стената е 6.3мм, на камък 3/8 стената е 9.5мм, а на камък 1/2 стената е 12.7мм - значи на камък 3/4 трябва да е 19мм а на 1 " -25,4мм
Точно толкова са всички.
Kirilpm - специалист
Този размер 3/4 популярен ли е някъде?На мен не ми се е налагало да използвам нещо между 1/2" и 1" а от малките най-практични са ми 1/4" имам един комплект 3/8",който стои само в случай че се работи на много завряно място с камък над 14.
nikolson - майстор
Бре, не съм предполагал, че може да има подобни питанки. #-o
Ето нещо от мене. В английската мерна система има различни мерки, макар номинално в метричната система да са еднакви. Инч е мярка за линейно измерване. Цол е за външни диаметри. Дюйм е за вътрешни. В мм е все 25.4мм.
Затуй 3/4 квадрата е 19.05мм на страната, а не диагонала.
ESPACE - майстор
nikolson написа:
Инч е мярка за линейно измерване. Цол е за външни диаметри. Дюйм е за вътрешни. В мм е все 25.4мм.
В тази връзка колко мм външно е тръба 1"?
nbr - специалист
Тъй като това е популярната тема за стоки от Лидъл да попитам за един по различен инструмент
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=24434
Дали някой има впечатления? Мисля, че е пускана и преди
stanzx - напреднал
Този тип самобръсначки не препоръчвам и на най-лошия си враг, независимо от марката.
themask - специалист
stanzx написа:
Този тип самобръсначки не препоръчвам и на най-лошия си враг, независимо от марката.
И защо, ако смея да запитам?

Аз ползвам такава на Филипс от поне 6 години и не бих казал че ми е зле... Мога да се бръсна и в колата :)
nanobanano - специалист
Аз ползвам това от година и съм доволен.Вярно че е само за оформяне,но аз си го ползвам пълноценно :)

Изображение
resistbody - майстор
Въпрос на брада е явно ... мой приятел само с ел.самобръсначка се бръсне и ми донесе подарък една от Англия като се прибираше, някакъв браун (340 мисля беше) дето в магазина е към 200 кинта... изобщо не може да ме избръсне, нито на сухо нито на мокро...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: