Ел. инструментите. Консумативи.
lz1tar - специалист
Колеги,някой ще даде ли отзиви за този модел на Бош,интересувам се как работят,каква им е силата при пробиване в бетон,нещо много им е интересен патронникът,май че не е SDS.Батериите им имат ли гаранция.В момента са на половин цена в Кауфланд,ако си събрал някакви точки
Chefo77 - майстор
Машинката не е лоша - компактна, лека, с приятен удар (е, не е като на перфоратор, но е добър компромис). Недостатъкът И е, че използва само свредла със специален захват, направен САМО за нея. За батериите гаранциите би трябвало да са поне 6 месеца.
MASTER - специалист
Сега погледнах - 14,4 V / 1300 mAh - сила на удара: 0.5 J , корнизи за пердета или первази за ламинат - долу горе това и е таргета.
mitko64 - майстор
За 200лв. да се снимат някъде, пък и с това захващане си роб до живот към свредлата им. Лятото се успах и пропуснах това от Алди http://www.discounto.de/Angebot/WORKZON ... er-330673/ .Беше по спомен към 60 евро. Лидъл има Еинхел модел 18 волта, пак на сходна цена. Онзи ден за покупки 46лв. ми дадоха 8 бонус точки- явно форсират да продават бошовете. Ама не ловя дикиш- купувал съм техни битове за по 3 лв- тези тайванските на Парксайд са класа отгоре, за доста нищожна цена.
Последна промяна от mitko64 на пон май 25, 2015 9:22 pm, променено общо 1 път.
EDI - майстор
Само тримера бива да си дръгнеш леко треволяк, другите не фащат окото.
grammo - напреднал
Този винтовер може да работи и сас sds май ,но ме отказа вградената батерия малките обороти,и прекалено малкия удар някъде за 4,5 mm може.и да стане но ще е мъка !
MASTER - специалист
Това не е винтоверт,а би могло да се нарече перфоратор , въпреки че чука по слабо от импакт, или както там и се казва тази навивачка в България.

SDS plus категорично не стават за това чудо, но пък стават свредла с опашка шестостен 1/4,които са издълбани в задния край. (убийте ме, не се сещам как им се казва на български) Тези свредла не са чак такава екзотика, обаче това не прави офертата по малко куца. :-D :-D :-D

P.S Тези свредла имах предвид че стават Изображение
iivanov - майстор
Ъъъ , тия не се ли водят хексагон?
iliyanpitbul - напреднал
Някой може ли да ми сравни този бош и скил 2598аа?Става дума за работа в бетон,тухла,стена до 6мм на отвора и до 15-20бр. отвори дневно.За винтоверт е ясно,че двете батерии и 18 волта са неоспорим плюс.Бош -Обороти на празен ход 0 – 900 min-1 Честота на ударите 0 – 4.800 min-1 Енергия на отделния удар 0,5 J ;скил-Обороти на празен ход: 0-350 / 1.300 об./мин Макс. честота на ударите: 15600 /мин.
hidrazin - майстор
Малко стара тема но някой да все пак да си е купил тоя Bosch Uneo 14,4V ???
Интересува ме напрежението на изхода на зарядното му устройство.
Не ме интересува какво пише - на него пише 15,3V 800mA
Интересува ме колко волта е реално с приемлива точност.
Благодарско предварително на тоя който ще го измери.

Изображение

:partyman:

Тема "Питане за акумулаторен перфоратор Бош Uneo" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: