Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
fore написа:
А каква е идеята на предното потапяне ?
Ако ползваш обикновен циркуляр с шина диска е постоянно показан и за започнеш рязане по шината трябва да го изведеш доста пред материала. При шина дълга над метър има вероятност да си я разместиш :-D. При потапящия или track saw му викат диска е прибран нагласяш шината пускаш диска да се развърти и плавно го потапяш в материала.
Ето едно примерно видео [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PcfiKe1PkXU[/youtube]
fore - майстор
Сега зацепих. Много по удобен ми изглежда от обикновеният.
griffin - майстор
За някои неща е по удобен за други не, но след маратонското рязане с саморъчно направена шина това е като песен :-D
monster18 - специалист
И аз се сдобих с един пистолет за горещ въздух дано е хубав :partyman:
mitko64 - майстор
Ся за радиостанциите, надули били цената. Няма такова нещо, просто нашите стоковеди преди две години, явно са били факири, да ги пуснат на 22 лв, като по същото време в Германия бяха 29 евро. То беше купуване на килограм, яд ме е че не се вредих, но не ми трябваха. Та кой ... л, ...л.
brum - майстор
presar написа:
А при нас пистолета за горещ въздух беше свършил,аз отнесох винтовете,загледах се в битовете ама скоро купих един комплект от Пени и един на Бош
В Студентски Град ей сега, преди час (20:00 вечерта) имаше 15-20 бройки.
pachosz - специалист
kpenchev написа:
В Лидл не пишат колко вата е тази 5м лента, единствено от описанието се разбира че е 30 светодиода на метър, а лентите с толкова светодиоди на метър са 36W, поне от това което съм виждал да се продава.
А лента с подобни характеристики по онлайн магазините за лед осветление е около 40-45лв, заедно с контролер и захранване.
За около 60лв се намират 5м RGB ленти с 300 LED - 72W (с контролер и захранване), така че не ми се струва особено удачна оферта.
Не съм специалист в областта, това е от наблюдение в интернет.
Колега, някаква грешка има в написаното от теб. Тия ленти най-често са 4,6-4,8 вата на метър. Аз често купувам за клиенти едни доста по-мощни - 14,8 вата/метър мисля бяха. Направо правят ден. За 72 вата/метър не бях и чувал толкова мощни. Ако наистина има такива, пиши къде и аз да купувам вече от тях. Ама то на такава мощност сигурно и охлаждане ще трябва... по-вероятно е да си в грешка нещо.

Иначе и аз днес си купих едно пистолетче за горещ въздух. Работи приятно тихо за разлика от старото ми Спарки. Кабела му е достатъчно дълъг и приятно мек. Абе на прима виста го харесвам, ще видим колко ще издържи, при условие, че ще го ползвам рядко, като резервен. А за цената- няма какво да говорим, колкото за 2 дена цигарите ми е :cry:
bobko - специалист
harvest написа:
Здравейте , някой колега от форума би ли направил услуга да вземе един пистолет за горещ въздух и да го прати с куриер??
И аз моля за същото.Ако на някой колега не му е проблем и реши да помогне ще съм му безкрайно благодарен :gott: Сигурен съм ,че има доста добри хора в форума,ако някой реши нека да драсне едно лично съобщение да му изпратя адреса.На отзовалите благодарности !!!
kpenchev - специалист
Колега, някаква грешка има в написаното от теб. Тия ленти най-често са 4,6-4,8 вата на метър. Аз често купувам за клиенти едни доста по-мощни - 14,8 вата/метър мисля бяха. Направо правят ден. За 72 вата/метър не бях и чувал толкова мощни. Ако наистина има такива, пиши къде и аз да купувам вече от тях. Ама то на такава мощност сигурно и охлаждане ще трябва... по-вероятно е да си в грешка нещо.
За около 60лв се намират 5м RGB ленти с 300 LED - 72W (с контролер и захранване)
:razz:
jekasus - майстор
http://www.led-lenti.com/index.php?main ... cts_id=586
Този Комплект RGB LED Лента е с дължина от 5 метра и обща мощност 72W

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: