Ох, явно си от доцентите. 
Само за пример - моята Трамонтина е със скос Конвекс, направен лично от мен, освен това бръсне и реже брилянтно храсталаци, лозини и т.н. Ти като искаш си ги остри както си искаш. Ок ? Щял да и смени скоса с кече и паста ?! Моля ръси си глупостите другаде ! Аз моята я препрофилирах внимателно с 900 ватов лентов шлайф за около 2 часа. Казваш с кече и паста ?! Те са накрая за полирането Доценте ! Моля не ми цапай темата повече !
								
															
																															
																								
															
Само за пример - моята Трамонтина е със скос Конвекс, направен лично от мен, освен това бръсне и реже брилянтно храсталаци, лозини и т.н. Ти като искаш си ги остри както си искаш. Ок ? Щял да и смени скоса с кече и паста ?! Моля ръси си глупостите другаде ! Аз моята я препрофилирах внимателно с 900 ватов лентов шлайф за около 2 часа. Казваш с кече и паста ?! Те са накрая за полирането Доценте ! Моля не ми цапай темата повече !

 В случая ще се окаже, че продаваш краставици на краставичаря.
    В случая ще се окаже, че продаваш краставици на краставичаря.  



 
   
   (още си чакам бирата стипцо ! (майтапя се...))
 (още си чакам бирата стипцо ! (майтапя се...)) 
  
  
 Бихте ли ме насочили към информация за видовете заточки. За трамонтините , което научих е, че се правят от DIN 1044 / AISI 440 A , с твърдост 55-56 , мисля. Т'ва , последното го научих от някаква таблица за стоманите , с различните му проценти въглерод и легиращи компоненти.
 Бихте ли ме насочили към информация за видовете заточки. За трамонтините , което научих е, че се правят от DIN 1044 / AISI 440 A , с твърдост 55-56 , мисля. Т'ва , последното го научих от някаква таблица за стоманите , с различните му проценти въглерод и легиращи компоненти.