Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
dundi - специалист
Здравейте. Имам един хладилник Мраз 270, на който уплътненията вече са свършили. Намерих нови в интернет, но не зная как се монтирват. Порових се тук там, пише за магнитчета, за винтчета, но тия нямат такива неща, изглежда са лепени. Бихте ли ми помогнали със съвет как се сменят и какво лепило се използва. Благодаря предварително!
chapara - майстор
Има или би трябвало да има винтчета. Дръпни старото уплътнение, разкрачи го и ще ги видиш :wink: Така мисля аз за Мразовете :wink:
novgradski - специалист
Запретни уплътнението отвътре
Прикачен файл:
Уплътнение Мраз 270.jpg
..магнита е заработен в уплътнението.
dundi - специалист
Благодаря за отговорите, днес бях там където е хладилника, абе запрятах уплътнението и на хладилника и на камерата но не видях винтчета. Все пак благодаря на отзовалите се за съветите. Като отида пак ще го разгледам по обстойно.
kuger - майстор
Моето дърто Горенье също няма винтове за закрепване на уплътнението. Но, самия уплътнител, частта, която влиза м/у панелите е с удебеление по периферията. На вътрешния капак на вратата си има канал, в който влиза това удебеление. Когато сменях уплътнението, не намерих оригинално, изработиха ми по поръчка и го захванах със самонарезни винтове.

Тема "Смяна на уплътнения на хладилник Мраз 270... как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: