• 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 116
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
cristality - помощник
Да, мерси за съвета. Вече го гресирах. Иначе на долният прът редуктора е старателно гресиран колкото пое, както и средната част където се наставят. Само че се случи и нещо странно днес. След гресирането реших да изправя горната част с двигателя и предавателният прът излезна от тръбата! :shock: Вденах го отново, но честно малко ме разтревожи това му действие. При вас по същия начин ли изпада от съединителя? :|
Илчо Илиев - майстор
Така става, но това няма никакъв проблем, освен да го изпуснеш на земята и да се изцапа,но като я знаеш тая подробност, ще внимаваш..
То и долния пърт излиза, няма зегерка, която да го фиксира...
bulhomes2 - майстор
Предлагам опитно поле и техника за експерименти - моторни коси: щил фс130 с корда, нож или приставка за постригване, хускварна някаква с нож, от племенника мога да взема китайка (нали целта е да се видят разликите), ел тримери няколко, бензинова самоходна косачка. Условието е който дойде са се учи да окоси задния двор (декар и нещо), че все не остава време за него...
iivanov - майстор
А ще опечеш ли агне? Ракия ще донеса. :partyman:
bulhomes2 - майстор
Ако не ме хванат... ще опека... :lol:
Stefan_62 - майстор
bulhomes2 написа:
Ако не ме хванат... ще опека... :lol:
Стягай софрата идваме, и гледай да не те хванат :lol: :partyman:
vlax - майстор
bulhomes2 написа:
Предлагам опитно поле и техника за експерименти - моторни коси: щил фс130 с корда, нож или приставка за постригване, хускварна някаква с нож, от племенника мога да взема китайка (нали целта е да се видят разликите), ел тримери няколко, бензинова самоходна косачка. Условието е който дойде са се учи да окоси задния двор (декар и нещо), че все не остава време за него...
Аз мога да донеса моя електрически RAIDER RD-LM03 и гроздова ракия.
bulhomes2 - майстор
Айде де! Ама само приказвате.
Илчо Илиев - майстор
Весо, аз знам къде е мястото, въпрос на няколко часа е да дойдем, но според мен ще ти е далеч по-евтино да си наемеш някоя фирма по озеленяване....
То всеки ще помъкне по някоя коса и по някоя шише,но после....ще има много :drinkers: и :partyman: и :rock: ....и ша са [-o< да не си ни познавал....
bulhomes2 - майстор
Плашиш кучето с кокал.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 116

Тема "Коса или косачка и каква да избера?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: