Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Така....
Проверих набързо пистолета за горещ въздух -
Имам допир със зелен бош, определението ми, че боша загрява много по-бавно...
За сега инвестицията ми от 20лв е 100%, утре ще го пробвам на ПВЦ ф110....
prascho - майстор
180 Нютона :shock: :shock: . Това винтоверт ли е или някаква разновидност на гайковертите? Каква ли му е цената...
jekasus - майстор
prascho написа:
Каква ли му е цената...
Реално... скромна... http://www.lidl.de/de/parkside-akku-dre ... ageSize=36
profesionalist_wood - майстор
Дали може да се преправи винтоверта на 220 волта или на 18 от мрежата с адаптор? Защото ми се нравят тия 180 нютона....
ESPACE - майстор
Това не е винтоверт а гайковерт (импакт драйвер). Всичко може да се преправи, ама няма да ти хареса цената на такова захранване. И ако не е тайна откъде смяташ да го купиш този импакт драйвер?
harvest - специалист
някой от броящите пистолети колеги няма ли да направи услуга и да прати едно пистолетче :goodman:
Георги Иванов(алцек) - специалист
harvest написа:
някой от броящите пистолети колеги няма ли да направи услуга и да прати едно пистолетче :goodman:
От къде си колега ?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
harvest написа:
Имаш ли близо до теб Lidl? Ако поръчаш на магазина, те ще ти го доставят
Аз не мога
mitko64 - майстор
За импакт драйвъра, вообще не ме впечатляват тези 180Нм, като гледам клипа, на 4 и 5мм винтове, мога и с друго. Да бяха показали как се справя са 8мм винтове. То май повече тресе, отколкото да завива. Ъглошлайфа си заслужава, поради много бързото зарядно- 2,6 Ah за 60 минути.Всичко това го коментирам в переспектива, че тази година няма да ни огрее. А става май и за другите им машини от серията. Днес сверих комплекта им нивелири- както и предполагах, пълна трагедия. Показват едно към гьотере, ще ги ползвам за мастари.
fore - майстор
Еми тия нивелири видно са изработени от тенеке.

Зарядното на 40 нютоновият верт дали ще зарежда и тая 2,6 амперовата на флекса ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: