Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
iivanov - майстор
fore написа:

Нещо конструктивно по темата дали смяташ да напишеш или само ще демонстрираш "интелект" ? :wink:
Форе , гледам да не се обаждам , но определено ме провокираш.
Впечатлението , с което оставам е , че обичаш да хапеш , но захапят ли те , почваш да виеш с праведния гняв на бита куч...ъъъ , нещипана мома.
Та и аз да попитам - нещо конструктивно по темата ли смяташ да напишеш или само ще джафкаш?

Простете за включването!
fore - майстор
Иванов, А да ти прави впечатление че с въпросният индивид не съм се заяждал никога, за разлика от него ?
И то е натрапчиво заяждане с повторение- едно и също, понеже друго не може да се сети. Толкова може. Но доста дразни.

Само питам ? Той като секретарка на някого ли се явява че ме напада без повод или какво ?

А конструктивното е отгоре и отдолу, ако се загледаш в написаното от мен !
kalpev - специалист
gogyto написа:
Здравейте!
Искам да си купя електрожен за домашни нужди, който ще се ползува един два пъти в годината на вилата, търся нещо в хоби клас какво бихте ми препоръчали за заварки до 4мм. макс?
gogyto, има достатъчно написано тук, обсъждано, пробвано, анкетирано и какво ли не...
Чети, интересувай се, прецени, питай, хубаво е, че с основните неща си наясно. Не е въпросът само да вземеш машина, която да ти свърши работа, а да има качествено гаранционно и извънгаранционно обслужване при нужда.
За насоки и препоръки виж това, това и т.н. линкове, които ще си намериш из темите, със сигурност колеги за тези цели ще ти препоръчат и други, за които пък те имат наблюдения. Аз ползвам един, от който съм страшно доволен, но ще си го спестя, защото после трябва да доказвам, че нямам сестра...

P.S. fore, добро кученце, ще поздравя родата ти от теб, нямаш грижи :-D
Последна промяна от kalpev на пон юни 29, 2015 12:24 pm, променено общо 1 път.
fore - майстор
Е ти спести, и направо даде насока към двата царски пътя. Не че машините не стават, напротив и Аз съм пазарувал от единият магазин, но .......... :mrgreen:

То стана Аз ползвам самобръсначка Жилет, ама няма да казвам марката. Нямате грешка тука, не може да ви се отрече.
kalpev - специалист
gogyto, ако не си още, може да разгледаш и тази тема:
viewtopic.php?f=56&t=50984&start=20
gogyto - специалист
Колеги благодаря за насоките, изчел съм темите тук, ама таман се навия на някой модел и хоп някой го опровергае.Конкретно не искам да затварям много пари и търся да купя нещо до 300лв което да може да бачка до 160А, пък ако има и гаранция още по хубаво ама за тези пари не знам дали има нещо подобно.Та ако може някой с подобна машинка за хоби дейности да препоръча...Ако не може да стане на моята до този бюджет , ще се откажа.Забравих да кажа че предпочитам инвертор,но приемам всякъкви предложения.
stan73 - майстор
Ако не си я видял вече - виж тази тема (но я изчети цялата, не е дълга):

viewtopic.php?f=56&t=45514

Там има отговори на въпросът ти.
Avas_co - майстор
Ха, Форката пак се е развихрил яко.
Пич, така ли не разбра,че имаш някакви проблеми с общуването и изказа и няма как да не ти се смеят хората и да не ти се дразнят, че високопарно се пъчиш и се периш, че имаш някакво инженерно образование.
Ето, днес бях в МЕИ(за кратко, че си имам не малко работа), в катедрата по еди кво си, за един квалификационен курс по еди кво си, и там хората са си теоретици, но освен всичко останало имат и не малък допир с практиката, правят изпитания и издават сертификати за еди кви си устройства.
На лекцията се говориха неща, които са ми до болка познати, но там имаше и хора, които гледаха с ей такива очи.
От тук нататък сещаш ли се сам, аз се познавам с тия хора от десетина години(бегло действителност) и си казахме само неща свързани с тоя курс и някой работи свързани с обща ни работа, но...
Като цяло на мен заварянето ми е силно спомагателна дейност, но аз се опитвам да правя и това добре, мисля веднъж съм споменавал тук, че имам син китаец от Драгозов и съм доста доволен от него.
Сега мисля ще ми е нужен още един апарат и мисля да си го купя от аигуелдинг.
Не зная ти по каква причина си решил, че трябва да си в конфликт с всички(потребители и явни търговци) и да се слагаш на не толкова добре прикритото рекламно лице на хасковлии.
П.С.
Можеш спокойно да ми пишеш тук, а не на лични.
И един най-искрен съвет- я вземи си намери една добра работа и една свястна жена
fore - майстор
Avas_co, хубаво, Аз имам проблем, ама ти защо сега се намесваш ? Нали си без проблеми !?

Все Аз съм крив, а пък атаките са от други потребители към мене. Аз не атакувам никого конкретно, просто коментирам че на думи всичко е много лесно и то когато ти го казват в магазина преди да купиш и после си е..........м.......та . Това е !
Майче просто тия колеги търсят конфликт и нищо друго.

Не се слагам на никого ! Просто случайно имаме общи възгледи до някъде. И с въпросният колега понякога не сме се разбирали.

Жена имам и то добра и работа също !

Но ако ми намериш по още една такава, няма да откажа ! :wink: А обичам да има. А и трудно се намират добри. :roll:
agj - майстор
gogyto написа:
Колеги благодаря за насоките, изчел съм темите тук, ама таман се навия на някой модел и хоп някой го опровергае.Конкретно не искам да затварям много пари и търся да купя нещо до 300лв което да може да бачка до 160А, пък ако има и гаранция още по хубаво ама за тези пари не знам дали има нещо подобно.Та ако може някой с подобна машинка за хоби дейности да препоръча...Ако не може да стане на моята до този бюджет , ще се откажа.Забравих да кажа че предпочитам инвертор,но приемам всякъкви предложения.
Е сега щом посочи и бюджета в който се вместваш ,мога да ти препоръчам това: https://m.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc7

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: