Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
gogyto - специалист
stan73 написа:
Ако не си я видял вече - виж тази тема (но я изчети цялата, не е дълга):

viewtopic.php?f=56&t=45514

Там има отговори на въпросът ти.
Мерси stan , бях попадал на темата преди година и съм я забравил.
Ще я препрочета с удоволствие.
agj написа:
Е сега щом посочи и бюджета в който се вместваш ,мога да ти препоръчам това: https://m.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc7
Колега тези как са като издръжливост, за хоби ще стане ли?
dragozow - майстор
Между другото ще имам прилична машина истински 160 ампера с 60% ПВ при 40 градуса с по 3 метра кабели 16 мм2, прилична щипка и ръкохватка, по IGBT технология в много компактна кутия, 2 години гаранция, CE, и цена с ДДС доста под 300 лв, очаквам я някъде около 10 септември. Машината е китайска, синя като другите, брандирана с наше лого и няма да се продава при наши дистрибутори с цел да избегнем едни х% надценка.
koveslav - майстор
Колега Драгозов,това с 60-те % при 40 градуса сериозно ли ще е? А с базичните как ще е? Дали ще пали 2.5 Норд при 40А,че иначе пак ще има недоволни от работата на машината ти!!!
dragozow - майстор
Да, ще е вярно. Всъщност китайците продават машината за 200А, но реално е 160. Поръчал съм я с панела на 160. Ще гори каквото горят всички евтини инвертори. Плазмата е 40А с реални 38, премерено.
koveslav - майстор
Ще изчакаме да видим отзивите на местните специалисти-Идуно,Гого,Пансим.Тази машина ще бие всичко познато,ако извади такива параметри. А пък и цената примамлива......
stan73 - майстор
Тази машина подозрително много напомня по параметри на моята... :)
gogyto - специалист
Нема да устискам до тогава, август имам работа и свободно време, ако беше по ранко да дойде този модел....
stan73 - майстор
Явно не си чел препоръчаната тема ! Опитваме се да помогнем но без съдействие и от твоя страна няма да се получи... :axe:
agj - майстор
gogyto написа:
stan73 написа:
Ако не си я видял вече - виж тази тема (но я изчети цялата, не е дълга):

viewtopic.php?f=56&t=45514

Там има отговори на въпросът ти.
Мерси stan , бях попадал на темата преди година и съм я забравил.
Ще я препрочета с удоволствие.
agj написа:
Е сега щом посочи и бюджета в който се вместваш ,мога да ти препоръчам това: https://m.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc7
Колега тези как са като издръжливост, за хоби ще стане ли?
Не знам кокво точно имаш в предвид под издръжливост ,но ако става въпрос за ПВ .....-да апарата е добър!Не съм имал за цел да пробвам на кой точно електрод ще изключи или дали избщо ще изключи|Изгорих няколко електрода и от трита вида -рутилови ,базични и неръждаеми , и машината се представи безупречно и по отношение на работа и по отношение на качеството на шева!Забележи че 3,25 неръждаем го гори на 111Ам.,а това е половината от мощността,така че в тоя режим апарата ще работи без прекъсване.
gogyto - специалист
stan73 написа:
Явно не си чел препоръчаната тема ! Опитваме се да помогнем но без съдействие и от твоя страна няма да се получи... :axe:

А не е вярно прочетох я и съм се спрял на това което имаш ти, а по горното беше в отговор на колегата @dragozow.
Все пак имам време цял месец докато го измисля.

До колегата @agj , тези Викита имат ли си гаранция, че нещо не ми вдъхват доверие дори и за хоби?

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: