• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 50
Ел. инструментите. Консумативи.
Kumay - майстор
ivoivan написа:
Здравейте, имам нужда от съвет. Трябва ми двускоростна бормашина,която да ползвам епизодочно и като бъркалка. Спрял съм се на СПАРКИ BUR2 350Е и Метабо SB 710. По-скоро съм за спаркито, но не ми харесва новата им линия с червеничко и т.н. Да попитам, ако някой знае промяната само в дизайна ли е, в България ли се произвежда, и ако някой има опит с нея да сподели. Евентуално магазин от който да я взема(от Пловдив съм). Благодаря!
Привет!
Разликата е само в цвета и гаранцията. Новите, червените са с 3 години след регистрация. Правени са в България, имаха проблем със съединителя, но след малък спор между отговорника за сервизите в Спарки и един скромен човечец от магазина на Пещерско шосе 15 :axe: проблема беше отстранен! :roll:
Благодаря за бързият отговор. От 3 годишната гаранция няма да мога да се възползвам, тъй като по голямата част от годината не съм в България, и задължителната профилактика на 6 м. ще я изпусна.От отговора разбирам че съединителя е оправен. Ще мина през някой магазин да я видя и пипна, и ще я поръчам от някой сайт-видях я в един на промоция.Ако някой друг е работил с нея ще се радвам да чуя впечатления.
Kumay - майстор
ivoivan написа:
... и задължителната профилактика на 6 м. ще я изпусна...
Няма вече задължителна профилактика!
MamaMy - майстор
Последно какво стана с преговорите с Бош? Ще сглобяват ли машинки в заводите на Спарки или ги отсвириха? Уж цял цех само за тях готвеха, а нещо се разсъхна работата :?
profesionalist_wood - майстор
Да бе, и аз скоро ще трябва да карам оберфрезата си на профилактика :? Да не изпусна 6-те месеца
Kumay - майстор
MamaMy написа:
Последно какво стана с преговорите с Бош? Ще сглобяват ли машинки в заводите на Спарки или ги отсвириха? Уж цял цех само за тях готвеха, а нещо се разсъхна работата :?
Сглобяват за Метабо, за Бош са само детайли доколкото знам.
profesionalist_wood написа:
Да бе, и аз скоро ще трябва да карам оберфрезата си на профилактика :? Да не изпусна 6-те месеца
Не я носи - отпадна това изискване!
mitko64 - майстор
Тези влизат в час май, ама аз вече ги отписах(да са влезли в час преди 3-4 години).
здравейте въобще не купувайте тия машини точно 2 минути работа и се пали
fore - майстор
Е Аз имам най различни техни машини и работят супер.

Незнам какво ти се пали точно. Да не е бензинова резачка и да се пали след 2 минути работа, защото трябва още веднага да я запалиш и после да режеш с нея а не чак след 2 минути. :lol:
Kirilpm - специалист
bojidar xristov написа:
здравейте въобще не купувайте тия машини точно 2 минути работа и се пали
Ела да ти дам малък ъглошлайф работил 10 години ежедневно в сервиз да видим дали ще се запали?Пишеш глупости,като предполагам дори не си ги виждал машинките.Може да са по-обемисти и тежки от повечето профи марки,но точно пък откъм греене дрелките и шлайфовете които съм ползвал са съвсем безгрижни.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 50

Тема "Инструментите на Sparky - Ловеч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: