• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 43
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
Теди - специалист
Лошо я е ударила щом толкова се е натрошила дано се оправи животинката.
8180 - майстор
В12,
Кофти история.
Доста възрастен познат "вдигна на крака" едно старо куче с варен черен дроб (мисля телешки). Идея си нямам как и защо, но с очите си видях поразителен ефект. Там обаче нямаше травми - просто старост.
Опитай - няма с какво да навреди.
Алтернативите са гадни и рано или късно неизбежни - свикваме с тези "гадинки" като с любими хора.
Ако ти е за пръв път, воръжи се мисълта, че е и някаква грижа за кучето - да не се мъчи горкото. Помага малко.
Съчувствия.
tuninghuman - специалист
това е моето коте ... зачислено "служебно" на вилата ... появи се един ден и оттогава си е мое ... скача по цял ден из двора ... обикновенно котенце е но е много симпатично ... кръстил съм го "Маймунчо" :) :) :) :) :) :) :)

ИзображениеИзображениеИзображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Мила красавица си е котето ти :)
B12 - специалист
Тази нощ Сара почина

Прикачен файл

3dsmile_743.gif
3dsmile_743.gif (31.73 KиБ) Видяна 4615 пъти
anmoll - специалист
Моите съболезнования -поне няма да се мъчи :|
rusev - специалист
Много тъжен и труден момент. Съжалявам за животинчето. И аз имах коли преди време, което си отиде твърде рано. Трудно се преживява.
hygro - майстор
Обикновено стопаните надживяват своите любимци. У много хора страхът от трагичната раздяла е толкова голям, че изобщо не желаят да отглеждат животно. Раждането, живота и смъртта са неразделни. Съзнанието за това не намалява мъката по загубата на близък приятел. С болка ще установите, че на почти всяка семейна снимка или видеозапис присъства и една приветливо махаща опашка. Ще забележите празнотата, липсата на изразителния поглед, който по най-ненатрапчивия начин е разсейвал грижите и меланхолията Ви. Ще си спомните за влажния език, който Ви е близвал, когато сте били болни, ще отключвате входната врата и няма да дотичва единственото същество, което Ви е прощавало безусловно всяка грешка.

Но повярвайте ми, колкото и тежко да изживявате загубата на верния си другар, най-доброто, което може да направите, даже и в този тежък момент никак да не Ви се иска, е бързо да си вземете отново едно кутре. То няма да замести предишното в сърцата, но ще стане друг, точно толкова предан, благодарен и всеотдаен приятел, както всяко обичано куче.
8180 - майстор
И моите съчувствия за Сара.

Изумен съм как само с няколко реда, Хигро казва всичко.
Понеже очаквам за втори път подобни преживявания, се забелязвам да заглеждам рекламите по ТВ за кучета - водачи на слепи...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 43

Тема "Домашните ни любимци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: