n_a написа:Ти си знаеш, но щом те твърдо отказват каквото и да било, аз меко не бих правила нищо за тях. Разкарвам гнилоча, да си прокарват през мазетоКакво става тук бе, сайта бг мама да не са го купили арабите

n_a написа:Ти си знаеш, но щом те твърдо отказват каквото и да било, аз меко не бих правила нищо за тях. Разкарвам гнилоча, да си прокарват през мазетоКакво става тук бе, сайта бг мама да не са го купили арабите
n_a написа:chapara, много си лошАко и отрежа парното ще стане яката разправия. След това ще се наложи да направим дупка между двете бани, за да и пусна топлото. Проблема, е че тръбите ще минат пред плочките ако се прави след време.
vgeorgiev , тръбите от снимката, не можеш ги оправи тъй на парче. Та наистина, заеби я тая
Общи на всички собственици са земята, върху която е построена сградата,Според мен тази тръба не е част от главна линия на инсталация.
дворът, основите, външните стени, вътрешните разделителни стени между отделните части,
вътрешните носещи стени, колоните, трегерите, плочите, гредоредите, стълбите,
площадките, покривите, стените между таванските и избените помещения на отделните
собственици, комините, външните входни врати на сградата и вратите към общи тавански и
избени помещения, главните линии на всички видове инсталации и централните им уредби,
асансьорите, водосточните тръби, жилището на портиера и всичко друго, което по естеството
си или по предназначение служи за общо ползуване.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: