От мобилни телефони до цифрови камери
Neno Er - специалист
Този регулатор на мощност може ли да се използва за регулиране силата на нагряване на керамичен котлон с развалена електроника? :?
ivo70 - напреднал
Мощността на товара като гледам от книжката е 2.6 kW (максимален). Ако котлонът е под нея що да не може. Ама требе и по як радиатор.
efrdimitrov - напреднал
Може да ти трябва и вентилатор за по добро охлаждане.
Последна промяна от efrdimitrov на пет юли 03, 2015 7:05 pm, променено общо 1 път.
efrdimitrov - напреднал
ivo70 написа:
Мощността на товара като гледам от книжката е 2.6 kW (максимален). Ако котлонът е под нея що да не може. Ама требе и по як радиатор.
Прикачен файл:
20150701_212039.jpg
ivo70 - напреднал
efrdimitrov написа:
ivo70 написа:
Не знам за какъв котлон говориш, ще захранвам бормашина 360W.
Колегата преди мен пита. Я провери D3 и D4 правилно ли са ориентирани, но не по обозначението на платката а по схемата.
Ако може и една снимка от към спойките, ще е добре.
efrdimitrov - напреднал
Прикачен файл:
20150703_190026.jpg
Да извинявай сега го видях вчера ги гледах сигурно за 5 път мисля че са така катодите са свързани.
ivo70 - напреднал
А изправността на полупроводниците проверено ли е?
efrdimitrov - напреднал
Не знам как да ги проверя освен резисторите.
efrdimitrov - напреднал
имам мултицет сега видях че има изводи за диоди и транзистори на как става не знам.
Neno Er - специалист
ivo70 написа:
Котлонът е 2 kW.

Тема "регулатор на мощност кит 901" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: