Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
zack - специалист
Благодаря много. Явно макитата ще е тази :mrgreen:

Относно прахосмукачката, харесал съм Makita BCL180Z, с която да си чистя из колата и т.н.
Мисля, че батериите са същите, та като поръчам от Англия 458-цата, ще имам и за прахосмукачката,
защото тя се продава без батерия. От България мисля да взема само прахосмукачката,
защото другите неща тук са адски скъпи, а доставката от Англия ми излиза 10 лева с Gabco :mrgreen:

Тук Makita 458 с 2 батерии е над 900 лева, а в Англия е 600+ :toimonster:
Фитилчо - майстор
Имай предвид , че за около 700 взех Festool 18+3 с две батерии 5.2 Ач куфар патронник и центротек патронник ЧИСТО НОВИ и тук от продавалника си купих само зарядно после :^^:
В смисъл, че между тази Макита и Фестуула, естествено, че няма дилема коео да се избере, а разликата е само стотина лева...
Паунда стана кораво дебел :motz:
ZEDYCUS - майстор
Верно няма дилема, щях да грабна Макитата. :razz: :-D Но сега ще дебна новия модел 481 с безчетковия мотор. Наби ми се в погледа, а аз като Мечо пух, все гледам колкото повече NМ толкова повече. :-D
Kumay - майстор
ZEDYCUS написа:
Верно няма дилема, щях да грабна Макитата. :razz: :-D Но сега ще дебна новия модел 481 с безчетковия мотор. Наби ми се в погледа, а аз като Мечо пух, все гледам колкото повече NМ толкова повече. :-D
Мини когато имаш време да му се порадваш. А и да се видим! :partyman:
nikolson - майстор
:-D :-D
Kumay написа:
Мини когато имаш време да му се порадваш. :partyman:
:-D :-D
Фитилчо - майстор
ZEDYCUS написа:
Тук вече ще трябва да поспорим :^^:

Нооо... може и да стигнем до - Въпрос на вкус, казало кучето ....
ZEDYCUS - майстор
:-D
Мини когато имаш време да му се порадваш.
]

В момента наистина само ще му се радвам, че няма толкова излишни пари.(само тялото продавате ли го) :-D Но трябва да мина да взема някоя друга бургия за перфоратора и пирончета за такера. :partyman:

Фитиле нали трябва да сме модерни и минавам на безчеткови, а на Фестула нещо са много солени цените и много ялови като мощност. Мощност- цена при Макитата ме устройват идеално.
:wink:
Фитилчо - майстор
Така е, тук си прав, но се намират и на други цени...

При равна цена? :mrgreen:

Иначе е безчетвков и моя

Иначе ненам колко му е силата, ама ме завъртя и ме бошунира през окото с батерията :lol: мислим, да не ми требе поече :rolleyes: шото го бех турил на пробиване да се прая на тЕрикат като тебе :irre: :^^: :ops:
ZEDYCUS - майстор
При равна цена, мощността накланя пак към Макита, но съм отчасти ограничен- нямам поглед върху Фестула освен един 12 волтов и данните от нета. :partyman:
Kumay - майстор
ZEDYCUS написа:
...(само тялото продавате ли го)...
Да, разбира се! А ако не ти стигат батериите - в момента имаме 4.0 Ah на 209.00 лв. И две години гаранция за тях.

Тема "Акумулаторен винтоверт Makita BHP 453" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: