• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 59
Всички имаме коли, нали ?
kr1100 - майстор
"Паркинг асистент: - има полза за новите водачи. Вземат си изпита/ книжката масово и грам понятие нямат от паркиране. Не важи само за жените/Офф пред нас има голям паркинг и всеки ден наблюдавам 1 и съща картинка - 100 000 маневри назад напред, наляво малко надясно и накрая пак в изходно положение :shock: :? :?
На място дето микробус може да паркира 1 въшка от рода на Микра не може да се събере или да излезе от мястото където е паркирал/

nv952 "не мой се коси' човек. Ако само знаеш цената на турбото и ЕГР а на CDTI ще изпаднеш в стрес. Сменял съм на 1,3 CDTI -1854 или 1874 лв /не помня точно/. 2008 г в Каргоекспрес. АФтомобила беше на реални 58 000км. Шупла в остта , унгарски ОРел
Последна промяна от kr1100(стар) на съб юли 04, 2015 4:49 pm, променено общо 1 път.
nikolovvd - майстор
Че то почти без пари!
Я гледай какво става тука, че и отстъпка за редовни клиенти от 30% има.

Прикачен файл

проформа1.jpg
проформа1.jpg (63.93 KиБ) Видяна 1167 пъти
Chefo77 - майстор
Те тия май външния дълг на Гърция искат да плащат от смяна на турбокомпресор...
Че и сметката в тяхна банка :)
profesionalist_wood - майстор
Това е лудост! Егати отстъпката!
kuger - майстор
А бре, да `земете да се позапрете, уплашихте момчето, да не го видя в някоя "автоджамбазница" да продава Опеля :-D
пп: Какво е "Паркинг асистент"? Да не е това, къде върти волана вместо теб?
Парктроника е удобна глезотия за в града, позволява да спра на 10 санта от тоя зад мен. Не говоря за "парктроник" тип теглич :-D
egomen66 - майстор
ТОЗИ парктроник Е НАЙ УДАЧЕН....... :-D

Прикачен файл

0000058255-middle.jpg
0000058255-middle.jpg (30.92 KиБ) Видяна 1108 пъти
inspo - майстор
Това по скоро е за да го бутнат ако закъса в снега.
Chefo77 - майстор
Ей-това е парктроник:

http://vbox7.com/play:8d52168c

Но пък теглича регулира не само на какво разстояние ще паркираш назад. Също ограничава достъпа на други коли към теб изотзад. На колегата на Пасат-а теглича стърчи 30-ина см, никой не кара близо зад него. По негови твърдения, събира 2 радиатора :lol: :lol: :lol:
Kirilpm - специалист
Ако тръгнете да търсите кусурите и скъпите части на всяка кола,колегата никога нямаше да си вземе кола.Турбото се рециклира и може да изкара повече от чисто ново,демпферния маховик го има при всяка съвременна дизелова кола и се сменя един път в живота на колата(в масовия случай) и може да бъде заменен с масивен при доста коли,а и не е някаква висша форма на технологията,това което е в маховика,го има в феродовите дискове откакто има съеднители.ЕГР-а в повечето случаи минава с едно почистване,напълно възможно е и да се изолира с лека софтуерна намеса,дюзи масово се купуват втора ръка на принципа проба грешка,понеже цената на новите е меко казано неприятна.Важното е да не пести от консумативи и да не налива нафта от пазара на слепите,за да си спести после скъпите и ненужни ремонти.
nv952 - майстор
kuger написа:
Отивай с сервиза да ти направят оферта. Ще ти дадат и гаранция.
И, внимавай какво ти предлагат.
Мдаа.
Дойде време за смяната на консумативите по двигателя. :)
Обаче в кой сервиз. :axe: :?:
Ходих в няколко обаче хич не ги харесах.
Малко селски сервизи ми се видяха. :roll:

Търсих и мнения в гугъл ама намерих странни случки в Бургаски сервизи :-D
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=1&t=13128
http://www.tuning.bg/forums/index.php?/ ... ntry743192

ей това е :axe:
ЗА СЕРВИЗИТЕ В БУРГАС ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА СА.СЕГА ЩЕ ВИ РАЗКАЖА ЕДНА СЛУЧКА КОЯТО МИ СЕ СЛУЧИ ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА.СЕРВИЗА СЕ КАЗВА ЛЪКИ.ОТИДОХ ДА МИ СМЕНЯТ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА КОЯТО Е ТОЧНО ЗА МОДЕЛА. МАЙСТОРА
КОЙТО Е ТАМ МИ КАЗА: НЯМАШ ПРОБЛЕМ ЩЕ Я СМЕНИМ ЕЛА СЛЕД 2 ЧАСА И СИ ГОТОВ.ОТИВАМ СЛЕД 2 ЧАСА ДА СИ ВЗЕМА ГОТОВАТА КОЛА УЖ ГЛЕДАМ КОЛАТА ДОРИ НЕ Е МРЪДНАТА ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО
Я ПАРКИРАХ. МАЙСТОРЧЕТО МИ ВИКА ПИЧ ПОМПАТА НЕ СТАВА ПРОБВАХМЕ КАКВО ЛИ НЕ НЕ СТАВА :lol: :?: :) :D :D СЪЖАЛЯВАМЕ ТРЯБВА ДА Я СМЕНИШ НЕ Е ЗА МОДЕЛА :D :D :D :D АЗ МУ ВИКАМ СИГУРЕН ЛИ СИ? ДА 100% ПРОБВАЙ АКО ИСКАШ.ПОСЛЕДНИТЕ ДУМИ МУ БЯХА: ТОВА Е ДАЙ МИ 15ЛВ ЗА ТОВА ЧЕ ПОГЛЕДНАХ КОЛАТА. ;) :D :D :D :D ДАДОХ МУ КАКВО ДА ГО ПРАВЯ НЯМА ДА СЕ КАРАМЕ. ОТИДОХ В ЕДНО ДРУГО СЕРВИЗЧЕ ДО РУСКАТА ПРИ ФИЛЬО ОТВОРИХМЕ ГНЕЗДОТО НА ПОМПАТА И ВИДЯХМЕ ЧЕ БОЛТОВЕТЕ ДОРИ НЕ БЯХА ПИПНАТИ.ОТ ТАМ НАТАТЪКА НЯМА КАКВО ДА РАЗПРАВЯМ СЛОЖИХА Я МОМЧЕТАТА ОТНЕ ИМ 15МИНУТИ И СТУВАШЕ 10ЛВ. МНОГО ВНИМАВАЙТЕ КЪДЕ ХОДИТЕ НА СЕРВИЗ.
Почвам да се отчайвам... в цял град,поне 1 сервиз дето да бива трябва да има. :rolleyes:
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 59

Тема "Събирам мнения за първа лично моя кола." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: