• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14
Ел. инструментите. Консумативи.
pavel_pavlov_88 - помощник
:prayer: Благодаря за бързите отговори, ще изпратя съобщение за нередност.
nikolson - майстор
http://olx.bg/s-t-h-i-l-chisto-nova-ben ... -i59002002
Прикачен файл:
менте.jpg
менте.jpg (38.16 KиБ) Видяна 2653 пъти
stihl а не sthil
resistbody - майстор
Здравейте, темата е малко стара, но да не отварям нова да питам за една машинка. Няма я обявата в продавалника, но ми предлагат този бош
Изображение
Изображение
Изображение
Chefo77 - майстор
Кое те притеснява - GDR 10.8 Li-ion. На каква цена ти го предлагат, ако не е тайна?
ivouz - специалист
И моя Щил е sthil ама от 60лв.
jorkataG - специалист
gogo7777 написа:
Търговеца внесъл такава стока, трябва да се осъди според закона. Умишленото подвеждане на потенциални клиенти с цел облага е наказуемо. Репликата трябва да се различава от оригинала по цвят и лого. Стоката се изземва и на екарисажа.... :-D . А най-добре да се продаде обратно в Китай на половин от доставната цена. :-D
Колега под носа на столичани години наред се вихреше фирмата "СК стилтранс" чието лого е така написано че наподобява силно логото на "ОК супертранс"
И тук играта е в смяната на една буква и гледано отдалеч си изглежда като Спарки.
resistbody - майстор
Chefo77 написа:
Кое те притеснява - GDR 10.8 Li-ion. На каква цена ти го предлагат, ако не е тайна?
60лв без зарядно ама ме притеснява да не е менте, че ментета сини перфоратори много. На пипане и на въртене е добре, сглобен е с торкс винтове ако е от значение..
ESPACE - майстор
Без пари е, не се чуди! Не е менте.
Chefo77 - майстор
За тази цена дори и да не го искаш, вземи го - поне за мен. Сериозен съм!
ivouz - специалист
Не е менте а е ментхе!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 14

Тема "Ментета в Продавалника" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: