profesionalist_wood написа:Готин еЕ да ,малко на такова прилича ,но като за homemade си го бива !Прилича на съветската апаратура за космическите кораби към която съм запален с тези копчета

profesionalist_wood написа:Готин еЕ да ,малко на такова прилича ,но като за homemade си го бива !Прилича на съветската апаратура за космическите кораби към която съм запален с тези копчета
Гого- пише като няма работа.Ами преди казах, че ще се мешам там където нищо не разбирам
fore написа:Екстра е ! ЦК ключета и всички екстри.Ей, закопа го Форка.
Китайците пасти да ядат !
Аз Сандански го свързвах с минералните извори и топлият климат-смокини и закуми. А то ква стана- Вселенски център на електрониката и скоро вместо в Китай ще се правят в Сандански повечето електоники.
Е тогава да видиме какво ще стане с нарицателното Китайска техника.
fore написа:Да мисля че и слепите и глухите разбраха за Хот старта на твоята машина.Аз се чудя дали нямаш някакъв психически проблем?Защо оплюваш един от малкото Български производители,като си нямаш хабер от заваряване?Копчетата били такива,ламарината била онаква,чувал ли си приказката за калпавата ракета и космоса?
Можеби на 5 поста можеш да го споменаваш ей така за цвят- като рекламите по телевизията. Там увеличават звукът, а ти болдвай текста и така.
Само се чудя другите малки и средни поизводители, защо не прибягват до форумното пространство да се рекламират и ако бяха прибегнали до услугите на някой форум какво ли щеше да стане като цяло.
Как им се получава ?
Бащата на Женами е собственик на една от големите фирми в София за покривни конструкции и цялостно изграждане на покриви и тнт. Машините в цеха му са меко казано огромни. 6 метра Аб-кант, роботизирани машини за рязане, огъване и тнт на ламарина.
Човеака освен страница в нета друга реклама не си прави тук.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: