Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте имам питане във връзка с моето локално парно което ще правя.Къщата е на два етажа и камината ще бъде на втория етаж като ще използвам отворена система и ще включа 5 радиатора и бойлер+ лира.Правил съм такъв тип парно преди 10 години в апартамент и там работи перфектно.Там камината беше близо до банята и нямах проблеми къде и как да бъде монтиран разширителния съд .Тук въпроса ми е следния , тъй като камината се пада в средата на къщата и нямам възможност да сложа разширителя близо да камината , а тръбите по принуда ще вървят скрити в пода, ще има ли проблем ако го сложа на тръбата която върви към бойлера естествено на по голяма височина от него , или да си пусна отделно една тръба която пак от камината ще слезе на пода и после ще отиде по земята до банята и там ще я кача на най високата точка. Моля дайте ми съвет че не знам как да постъпя.Благодаря предварително.
naskov - майстор
Ако между камината и РС няма спирателна арматура не е проблем да го сложиш на тази тръба.
Извинявам се не разбрах имаш предвид на тръбата за лирата и бойлера така ли ?
saraneron - специалист
Има изисквания за вида на тръбата, нейният размер и други подробности!!!Прочети повечко по този въпрос!

Тема "Въпрос за разширител" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: