Всички въпроси за вилата.
ivouz - специалист
vvg написа:
И защо да ги прогонваш хайванчетата?По добре ли ще си с мишки,съсели и плъхове за съквартиранти?
Абе и вий сте прави!Те лястовиците на есен ще си отидат ако оцелеят де.Ще пробвам с нафталина .Притеснява ме да не се размножат.
Верно ,не съм виждал мишки отдавна.Един топ червен плат ще стигне ли? :? :lol:
EDI - майстор
Като гледам отсреща червените парцали, дето върза комшийката, ленти не помагат.Предполагам, че чял топ плат трябва да стигне. :lol:
ivouz - специалист
EDI ще ми трябва "общак" да го навържа.
kuger - майстор
ivouz написа:
vvg написа:
И защо да ги прогонваш хайванчетата?По добре ли ще си с мишки,съсели и плъхове за съквартиранти?
Абе и вий сте прави!Те лястовиците на есен ще си отидат ако оцелеят де.Ще пробвам с нафталина .Притеснява ме да не се размножат.
Верно ,не съм виждал мишки отдавна.Един топ червен плат ще стигне ли? :? :lol:
С много по-малко ще си направят гнездата, не се харчи :-D
По нас бабите слагат червени парцали, но срещу невестулки.
пп: От доста време намирам по двора ескременти, с форма и размер на костилка от едра маслина. На вкус не съм ги пробвал :-D Какво ли ги ръси? Със сигурност не е плъх.
Kasap - специалист
kuger написа:
пп: От доста време намирам по двора ескременти, с форма и размер на костилка от едра маслина. На вкус не съм ги пробвал :-D Какво ли ги ръси? Със сигурност не е плъх.
Ежко-Бежко.
toolegittoquit - майстор
Проблема с лястовиците го реши с дъски със забити пирони около гнездото и това е. Решение срещу котки и всичко останало. Няма животно, което да е толкова тъпо да се набучи на 5-6 реда гъсто наковани пирони. Това е като идея от мен, приятелю. :)
kuger - майстор
Kasap написа:
kuger написа:
Ежко-Бежко.
Дали? Преди година се разхождаше из градината един Тарльо, тая година не съм го виждал. За сметка на това имам гризана краставица, но го приписвах на мяукащите :)
Има ли опасност за малки котенца? При мен се пресели от доста време комшийската котка, та си има двечки на около месец.
ivouz - специалист
Аз проблем с лястовиците нямам имам проблем с невестулката или там каквото е .
За сачмите и аз ги намирам значи Ежко-Бежко а?
Сега ,ако не мога да я изгоня означава че,я приемам от там ставаме съжители.Значи трябва да си има име.Някакви предложения?
egomen66 - майстор
Кръсти я Тангра и я научи да ти пее тази песничка........... :-D https://www.youtube.com/watch?v=cP3qIQNmBnc
Kasap - специалист
Животинчето се казва Златка (Martes martes).

Тема "Неканен гост!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: