Нека намерим най-тънките цени.
Фитилчо - майстор
Да, купих си днес от Лидълските скоби, за Новус такер.
Обаче....

С новус скоби, няма проблеми, с лидълските на всеки десет едната запира и не я изстрелва и нерви :)
stan73 - майстор
Аз съм купувал топмастърски скоби за лидълският ръчен такер. Добре работят, нямам забележки.
Chefo77 - майстор
6 милиметрови скоби май правеха и за Ferm. Някъде имам една кутийка с такива, ако я намеря, ще я пусна в темата за подаръци.
fore - майстор
Ми незнам от какво се оплакват тези които не харесват такера ?

Аз вярно че до сега се мъчех с ръчен на топмастер, който трудно може да забие каквато и да е скоба в по сериозно дърво, но тоя ме впечатли !
Пере здраво и в чам и в дебел плот от МДФ за мивка скобите и пироните без да се замисля. Усилието се регулира доволно от слабо до силно и няма грешка. Работи !

Не знам дали ще блокира при повече забити скоби, защото няма обект за обковаване да тествам. Като изкарах скобите и се беше разделило блокчето на две неравноделни нови блокчета. Но това едва ли е проблем. Разлепили са се.
Отката не е голям, даже напротив, аз не го усещам.

Ако има скоби и на други производители за тоя такер действително, нещата са си супер просто !
profesionalist_wood - майстор
Косачките..... :lol: взимайте народееееее
Valkooooo - специалист
И аз взех такера. Вчера го тествах със скобите от комплекта в 20мм дъска, натиснах няколко, но не ги забива до долу, остават около 2-3мм. Дали е нормално :? Ако не е - да ходя да го връщам :?. Видях че има регулатор за удара, но бях го настроил на макс :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Valkooooo написа:
И аз взех такера. Вчера го тествах със скобите от комплекта в 20мм дъска, натиснах няколко, но не ги забива до долу, остават около 2-3мм. Дали е нормално :? Ако не е - да ходя да го връщам :?. Видях че има регулатор за удара, но бях го настроил на макс :?
Ако си се пробвал с дългите скоби :-) :-)))
fore - майстор
И Аз ги прах в 2 см дъска - късите пирони и скоби и на макс ги тотализира !
А пироните ги изкара през дъката и ги заби в парчето от плот за мивката дето е МДФ ! Удря като Хатсана 125. :wink:

С по големите не съм се пробвал, но можеби утре ще ги тествам и тях за да видя силата каква е и при тях.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ако скобата е по-дълга от дебелината на дъската и не притискаш силно дъската към основата, няма да дозабие
Chefo77 - майстор
Ами вероятно ако поработиш с нещо на Новус или на Такуайз може и да разбереш какво не му харесваме, но след като на теб ти харесва - значи е ТВОЯ такер.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: