Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
idunno - специалист
Не знам ти кой занаят имаш предвид, но при тези които професионално се занимават със заваряване, те уверявам че определението "индианци" може да ти донесе доста главоболия и други болия. :-D :-D :-D .Ти май не познаваш много много този бранш. :-D :-D :-D
Разбира се, може да се намерят и изключния по ...форумите...примерно.
koveslav - майстор
Успешно се доказваш като професионалист.Успехи и за напред!!!
gogo7777 - майстор
Много готина тема стана :lol:
....ама ако някой махне тоя келеш Форе ще е по-добре. Вече нагазва в дълбокото, а съм сигурен, че не може да плува :evil:
fore - майстор
gogo7777, не те знам какъв ти е проблема, но няма да е лошо да спрете с провокациите- ти и твоите приятелчета !

Мисля че се доказа като много Прост елемент вече. Не сте спрели да обиждате ! А темата не е за обиди, а е за инверторни апарати Момче ! Вземете се стегнете малко !
Не смятам да ти обръщам внимание за напред !

Ако щеш се насери по мой адрес с обиди.
Тани - модератор
Форе е в командировка за две седмици, ако някой не го върне принудително през това време. Хайде да видим, през това време, можете ли да се държите човешки?
pansim - майстор
agj написа:
нашия Патриот Бърдарски
Смяташ ли че е нормално да употребяваш името ми по този недостоен начин? [-X
Аз се имам за търпелив човек, но това премина границата!
Подхвърляш разни неща за някой, зариваш го с кал, и после какво очакваш? Може би нормално отношение??? Естествено няма да го получиш.
Не мога да слезна на твоето ниво - съжалявам. Това бе последното което смятам да кажа на теб в този форум!
iivanov - майстор
pansim написа:
...
Бутона долу , вдясно , е за привикване на Господаря на добрия тон. :pal:
profesionalist_wood - майстор
Тани написа:
Форе е в командировка за две седмици, ако някой не го върне принудително през това време. Хайде да видим, през това време, можете ли да се държите човешки?
[-X
За заплахи за убийство и транжиране чрез одиране на кожата на даден човек,си е сериозна заплаха и на него му се полага минимално наказание от 2 седмици? Как бе? Заплахите са изложени публично и отгоре на това с биполярно разстройство,не че имам нещо против него,ама... :? Поне 5 години трябва да е наказанието...... :? (В другите държави автоматично отиваш в зандана)

А за мен бан за 1 година. че писах безобидни неща и шеговити подмятания и бъзик в политическите теми,без дори една обидна дума ....? :?
Тодор Живков и ДС ряпа да ядат [-(

Гордей се българино син на славни царе!
Kirilpm - специалист
Повече от 2 седмици без него ще стане много скучно във форума и модераторите ще останат без работа :lol:

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: