Нека намерим най-тънките цени.
nanobanano - специалист
comunikator - специалист
Някой може ли да сподели мнение за преносимото компресорче? До каква степен би свършило работа?
nikolson - майстор
Давам мнение за пистолета за горещ въздух. Едночасова работа по сваляне на боя от прозорец. Справи се без проблеми. Работа на втора степен през цялото време. Много кратки прекъсвания за дооформяне на ъгли. Практически работа поне в 60-70% от времето. Купен е при по-предни промоции. Много положително мнение. Приятно ме изненада и дългия кабел.
profesionalist_wood - майстор
Мда интересно,пистолет за 20 лева има огромен кабел а за смартфони за 300 +лева кабела за зарядното е 40 сантиметра :axe:
fore - майстор
Просто с мобилният докато се зарежда не е предвидено да играеш хоро. :mrgreen:
А и кабела на зарядните на смартфоните пренасят дейта инфо и кабела става ЮСБ. Така че по дългият кабел оскъпява много цената.
Така че сравнението ти не е коректно в случая.
iivanov - майстор
nanobanano написа:
http://katalogkaufland.blogspot.com/201 ... -post.html
Пистолета за горещ въздух на вид е същия , като старите лидълски , ама червен.

Форе и кво като е юсб? Последно си вземах 1,5 м такъв , за 3 (три) лв.
Фитилчо - майстор
Ще дам мнение, за СКОБИТЕ за такера....

Новуса 40% от случайте НЕ ГИ изстрелва... :x

Скъса ми нервите, добре, че имах резервни игли на Макита . ПО дежели са, според мен, или им остава мустак, и запират отпред в човката.
Искам да добавя, че преди месец изстрелях ДВЕ КУТИИ скоби на Новус, хем по дълги и нямаше проблеми :x
EDI - майстор
НОВУС правят доста видове скоби, зависи какъв е такера, качеството на пластината за скобите и какви скоби поема.Аз кова само НОВУС от дебелите и никакъв проблем през годините.За различните дебелини накрайника се обръща, поне при моя 105EADHG е така.

Прикачен файл

СКОБИ ЗА И ОТ НОВУС.jpg
СКОБИ ЗА И ОТ НОВУС.jpg (71.64 KиБ) Видяна 1814 пъти
fbr - майстор
jordanil написа:
Ето промоцията в Кауфланд от понеделник.
Това за кой Кауфланд е. Някой има ли наблюдения върху прахосмукачката за сухо и мокро почистване, от тази промоция.
profesionalist_wood - майстор
EDI написа:
НОВУС правят доста видове скоби, зависи какъв е такера, качеството на пластината за скобите и какви скоби поема.Аз кова само НОВУС от дебелите и никакъв проблем през годините.За различните дебелини накрайника се обръща, поне при моя 105EADHG е така.
А пироните каква марка трябва да са? Защото искам да поработа с такера си и ме интересува коя марка са качествени. Моя е Mr-Bricolage,юбилеен такер

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: